Светът идва при теб с 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Светът идва при теб с 24-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София

Ежегодният благотворителен базар на Международен женски клуб – София ще представи културата и традициите на страни от цял свят за 24-ти пореден път. Тази година събитието ще се проведе на 2 декември, неделя, от 9:00 до 19:00 ч. в Интер Експо Център. Билети за базара могат да бъдат закупени онлайн, както и в мрежата на Ticket Portal в цялата страна.

Благотворителният базар е едно от най-популярните събития в столицата, което повече от 20 години дава възможност на страни от цял свят да представят своите традиции под формата на ръчно изработени продукти, сувенири, шедьоври от националната им кухня, характерни облекла и разнообразна културна програма. По този начин събитието набира средства за множество образователни, здравни и социални каузи в България. Международен женски клуб – София реализира благотворителния базар с подкрепата на представители на международната общност в страната – посланици, представители на дипломатически мисии и техните семейства, както и благодарение на помощта на редица компании и многобройни доброволци.

Миналата година в събитието се включиха 59 страни, които представиха културата и традициите си пред 10,000 посетители. По този начин бяха събрани 373,000 лв., с които бяха подкрепени директно 24 значими каузи. Средствата бяха използвани за подпомагането на деца с онкологични заболявания, хора в неравностойно положение, възрастни със сериозни увреждания и деца, лишени от родителска грижа. Работата по тези проекти беше извършена в сътрудничество с организации, които подкрепят хора със специални нужди, малцинства, уязвими групи, възрастни хора и други благородни каузи.

Стандартните билети за Базара са на стойност от 5 лв., а тези за студенти и пенсионери – 2 лв. Предлага се и комбиниран билет за семейства на цена от 12 лв., както и дарителски билет (VIP пропуск) на стойност от 25 лв., който предоставя достъп до церемонията за откриване на Базара с всички официални гости, както и специални подаръци от Международен женски клуб – София.

Както всяка година, така и тази, всички приходи от Базара ще бъдат предоставени за благотворителните инициативи и проекти, които Международен женски клуб – София подкрепя.

24-тият Благотворителен базар на Международен женски клуб – София се провежда със специалната подкрепа на партньорите на организацията – Столична община, Inter Expo Center, M3 Communications Group, Inc., Форс Делта, Алайд Пикфордс, Екопак, Българска търговско-промишлена палата и Съвет на жените в бизнеса.

За Международен Женски Клуб – София:

Международен женски клуб – София е организация с нестопанска цел със следната мисия: посрещане и подпомагане на новодошлите в България, задълбочаване на познанията за страната, насърчаване на добрата воля и приятелството сред членовете на клуба и оказване на финансова и материална подкрепа, насочена към социално значими каузи. Организацията се състои от 110 членове, които представляват 42 държави от цял свят.

Повече за Международен женски клуб – София може да откриете ТУК, както и във фейсбук страницата на Международен женски клуб – София

Повече за Базара може да откриете на ТУК

Билети за Базара може да закупите от ТУК

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay