Как да изберете перфектния партньор, преди да навършите 35 години

Как да изберете перфектния партньор, преди да навършите 35 години

Любовта е наистина невероятно чувство. Тя може да синхронизира сърдечните ритми на двама души, да им помогне да облекчат болката и да ги накарат да се чувстват щастливи. И кой би си помислил, че математиката може да ни помогне да намерим всичко това. Разбира се, любовта е пълна с емоции и неочаквани събития и е трудно да се подготвим за срещата с любовта. Но математикът Хана Фрай обяснява как да изберем идеалния партньор, използвайки специална формула.

Надяваме се, че всеки ще намери любовта и бързаме да споделим тайната с вас за това как да срещнете своя човек преди 35-годишна възраст.

Математическа формула за избиране на перфектния партньор

Много отношения имат определени модели. Това означава, че много хора се държат по един и същ начин. Например, 34% от хората чакат по-дълго преди да се хванат за ръце, отколкото да се целунат. Моделите позволяват на математиците да намерят формули, които могат да ви направят по-успешни по време на непредсказуеми събития като влюбване и търсене на идеалния партньор. Тази формула работи поради нещо, наречено оптимална теория за спиране - основно, избиране на подходящото време за действие, за постигане на най-добрите възможни резултати.

Представете си, че бихте искали да се омъжите преди 35-годишна възраст и да започнете да излизате на срещи на 15 г. Според тази математическа формула не бива да планирате дългосрочна връзка през първите 37% от вашия любовен живот. Но човекът, който идва след тези 37%, е вашият идеален партньор. Ако първата ви връзка се случи на 15-годишна възраст, няма да започнете да срещате подходящи кандидати, докато не навършите 22 години.

Разбира се, този метод има рискове. Вашият идеален партньор може да е в първите 37% и ще трябва да го отблъснете, ако следвате математическата формула. Или следващият партньор след първите 37% може да не е много по-добър и може да се наложи да прекарате живота си с него. Но като се има предвид, че тази формула се използва в дивата природа (например, от някои видове риба), тя работи и ще ви помогне да увеличите шансовете за намиране на идеалния партньор.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay