Ким Кардашян публикува първа снимка на Псалм

Ким Кардашян публикува първа снимка на Псалм

Измина месец, откакто Ким Кардашиян и Кание Уест станаха родители за четвърти път. Синът им носи името Псалм и е роден от сурогатна майка.

Риалити звездата пусна в официалната си Инстаграм страница първа снимка в близък план на момченцето. На кадъра се вижда как малкият Сам, както се произнася името му в Щатите, спи спокойно с разположени под главата му ръчички.

Много от феновете на Кардашиян отбелязаха, че последният наследник на рапъра изумително прилича на дъщеря им Чикаго. Гордата майка е на същото мнение.

"Той е близнак на Чи. Сигурна съм, че с годините ще се промени, но в момента изглежда точно като нея", сподели Ким в Туитър.

Ким Кардашян публикува първа снимка на Псалм

Това всъщност не е първият фотос на новото попълнение в семейството, след като за Деня на майката Кардашиян публикува снимка на Псалм в кошарата му. Тогава обаче кадърът беше далечен и не така добре осветен.

"Той е тук и е перфектен!", написа по онова време тя. "Страхотен празник, ознаменуван с пристигането на четвъртото ни дете. Благословени сме и имаме всичко, от което се нуждаем",допълни съпругата на Уест.

За появата на Псалм първа информира Кортни Кардашиян, при участието си в шоуто на Елън Дедженеръс. Тогава тя разкри, че същата вечер сурогатната майка е била приета в болница с контракции.

Звездните родители имат още три деца, кръстени Норт, Сейнт и Чикаго, които са на възраст между 5 години и 16 месеца.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay