Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Перфектно решение за новия сезон!

Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Зачервявания, усещане за дискомфорт и сухота. Изпръхнала и груба кожа на ръцете. Всяка от нас се е сблъсквала с тези състояния. Кремовете за ръце, които използваме през лятото, не са подходящи за зимата.

През лятото кожата ни се нуждае от повече хидратация, докато през зимата по-ценни за нея са подхранващите съставки и защитата от неблагоприятните външни влияния.

Решението за новия сезон идва от експерта в грижата за ръцете SNB Professional и серия Зимна грижа.

Технолозите от екипа на Стар Нейлз – България

Серията включва Предпазващ крем за ръце и тяло в четири различни аромата – Лайм, Портокалов цвят, Ябълка и канела и Лилия. След редица проучвания и внимателен подбор на съставките технолозите от екипа SNB Professional стигат до нетрадиционния за козметиката, но изключителен в действието си, екстракт от рукола.

В състава на кремовете от серия Зимна грижа включват екстракта, който е произведен по патентована технология, дълбоко пазена в тайна.

Именно тази технология позволява извличането на изключително ценния фитокомплекс на растението, като запазва всички негови качества. Основната част от фитокомплекса е важен природен антиоксидант (трипептида Глутатиона (GSH)), който предпазва клетките от вредните влияния на свободните радикали и тежки метали от околната среда.

Като част от формулата на предпазващите кремове от серия Зимна грижа, екстрактът от рукола засилва естествените защитни бариери на кожата на ръцете, увеличава антиоксидантния потенциал на клетките, детоксикира, предпазва и я възстановява, стимулира синтеза на най-важните естествени трипептиди в кожата, които са основа за нейния гладък и сияен вид, намалява значително кожните раздразнения и успокоява.

Комбинацията от добре подбрани активни съставки осигурява на ръцете максимална защита и богата възстановяваща и укрепваща грижа в студените дни при това без излишно омазняване.

Ароматите

Предпазващ крем за ръце и тяло Лайм 100 мл. е истинска цитрусова наслада за сетивата. Ароматът на лайм създава усещане за спокойствие, свежест и топлина.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Портокалов цвят 100 мл. е със свеж аромат на току-що разцъфнали портокалови цветчета. Създава топло и приятно усещане за лято, свежест и релакс.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Ябълка и канела 100 мл. е с любим аромат, който напомня за празничните декемврийски дни, за домашен уют и топлина.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Предпазващ крем за ръце и тяло Лилия 100 мл. е с нежен аромат на разцъфнала бяла лилия, който зарежда с позитивизъм и слънчево настроение.

 Спечелете предпазващ крем за ръце от серия Зимна грижа на SNB Professional

Предизвикателството

От днес, 05.12.2017 до 14.12.2017 в коментар под статията посочете предпазващия крем за ръце и тяло с кой от четирите аромата най-много искате лично да опитате. На 15.12.2017 в томбола на случаен принцип ще изтеглим имената на петима от всички коментирали и всеки от тях ще получи като подарък Предпазващ крем за ръце и тяло 100 мл. с аромата, който е посочил в коментара си. Успех!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!
1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
 
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 05.12.2017|15:05
Много бих искала да пробвам Предпазващ крем за ръце и тяло Лилия
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay