3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

Доста плашещо!

3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

В днешно време пластичните операции се превръщат в нормална част от всекидневието. Почти не се срещат жени и вече и мъже, които да нямат поне една хирургична интервенция върху себе си. Най-масовите корекции са тези, при които се уголемява бюстът при жените и тези, при които се поставят филъри в устните.

Но пластичната индустрия предлага и някои доста налудничави операции, на които хората все пак се подлагат. Ето кои са те:

Блефаропластика

Това е корекция на клепачите, която помага на очите ви да изглеждат по-отворени и следователно на вас да изглеждате по-будни. Интервенцията изпъва отпуснатите клепачи, премахва подпухналите торбички под очите, повдига с 3-5 мм външния ъгъл на окото и придава на погледа младежки и свеж вид.

3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

Процедурата е проста: първо, хирургът прави малък разрез в естествените гънки на горните клепачи, което максимално ще ограничи възможността от белези, тъй като разрезът ще зарасне лесно в естествените гънки. Разрезът на долните се прави от вътрешната страна, отново поради същата причина. След това се премахва малко количество от мазнините, мускулите или кожата и след това разрезът се шие или лепи. Хирурзите казват, че тази процедура може да отнеме "10 години от възрастта ви” в рамките на само 2 часа.

"Обновяване” на пъпчето

Въпреки че през по-голямата част от времето нашият пъп е под дрехите, много от хората се притесняват от външния му вид. И именно поради тази причина, някой е измислил тази странна интервенция.

3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

Ако пъпчето ви е изпъкнало хирургът извършва вътрешни шевове от долната страна на бутона, за да скрие кожата навътре, като премахне изпъкналата бучка. Ако искате да намалите размера, пъпът ще бъде премахнат, преформулиран и след това зашит на корема. За повторното му позициониране хирургът премахва лента от кожата на корема и след това издърпва пъпа на желаното място. Звучи доста страшно, не мислите ли?

Операция за създаване на трапчинки

Сериозно ли? Дори умовете ни не го побират…

Съгласни сме, че трапчинките придават огромен чар, но да ги придобиваме чрез пластична операция, ни се струва прекалено. Но какво представлява тази интервенция?

3 налудничави пластични операции, на които хората се подлагат

20-минутната процедура включва лек разрез в бузата. Следва шев, който захваща долната част на кожата и я издърпва навътре. През първите няколко седмици трапчинките ще бъдат постоянна черта на лицето ви, а след около 2 седмици те ще започнат да се появяват само когато се усмихнете.

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay