Дневен хороскоп за неделя, 6 януари 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за неделя, 6 януари 2019 г.

Овен

Ако работите в група, вероятно ще имате сериозни затруднения с движението напред и развитието, така че е по-добре да се отделите и да работите самостоятелно. Трябва да имате добри аргументи, разбира се.

Телец

Днес можете да извлечете максимума от повечето ситуации, така че дори да ви се налага да правите нещо неприятно, не се отчайвайте, а гледайте на това нещо като на страхотна възможност. Ще се забавлявате много.

Близнаци

Трябва първи да говорите днес, в противен случай разговорът ще бъде доминиран от хора, които не знаят какво говорят и говорят само с глупости. Ако се налага бъдете груби, но вземете думата.

Рак

Опитайте да не се притеснявате прекалено много за вашите задължения за деня. Просто поставете нуждите си на първо място и не се тормозете излишно. Това ще се развие добре в дългосрочен план.

Лъв

Вашият любовен живот не е в най-добрата си форма, но странно- това почти не ви интересува днес. Ще почувствате спешна необходимост да създавате нови приятелства и бизнес контакти. Това е страхотно. Продължавайте.

Дева

Понякога вашата креативност ви плаши малко и трябва да видите физиономиите на околните! Не се притеснявайте в дългосрочен план, тъй като вашите най-луди идеи ще се окажат доста добри.

Везни

Склонни сте да говорите без да мислите днес, затова опитайте да избягвате ситуации, в които импулсивността ви надвива. Прекарайте деня с приятелите и семейството си.

Скорпион

Опитайте да не изкупувате всичко възможно от магазините. Ако имате излишни пари, има много хора в нужда, на които да помогнете. Другият вариант е да спестите, което е също много добра идея. Мислете по-мащабно.

Стрелец

Разтегнете малко границите на съзнанието си. Това е най-доброто, което можете да направите. Измислите няколко схеми за действие и опитайте всичките. Трябва да бъдете активни днес, за да се чувствате добре.

Козирог

Обикновено сте твърдо против отлагането, но точно сега има причина да го направите. Отложете работата, която имате за днес и я оставете за по-подходящ ден. Няма нищо лошо в това, случва се на всеки.

Водолей

Вашата внимателна енергия може да бъде в противоречие с енергията ви за деня, но ще успеете да балансирате нещата. Опитайте да успокоите всички напрегнати хора около вас и да ги накарате да се усмихнат.

Риби 

Днес сте способни да се маскирате и прикривате и сте в очакване на една много гореща възможност. Може и да не осъзнавате точно какво се случва, но в крайна сметка нещата ще се равият по възможно най-добрия начин за вас.


1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay