Дневен хороскоп за петък, 7 юни 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за петък, 7 юни 2019 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп на страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Настроени сте авантюристично. Идеята да пътувате е чудесна, стига да сте с подходящите хора. Оставите ли се на инерцията и продължите да се трудите без почивка, рискувате да понижите физическата си и емоционална устойчивост.

Телец

Нужно да направите компромиси с навика си да мърморите и недоволствате от всичко, направено от другите. Бъдете толерантни и търпими към околните. Не всички имат вашия практичен и конкретен подход и визия. На някои хора ще е нужно дълго да им се обяснява.

Близнаци

Придържайте се към собствените си правила и няма да сгрешите. Последователно следвайте целите си, така както вие умеете, като нито за миг не губете вярата си. Запазете за себе си вълненията и не давайте израз на обземащите ви емоции.

Рак

Ще бъдете в центъра на вниманието, ще се допитват до вас как най-добре да бъдат свършени едни или други задачи. Това е добър стимул за вас и ви прави по-организирани. Измъчват ви съмнения в личен план, но ще ги преодолеете.

Лъв

Първите неща - първи. Много важно е да си подредите приоритетите, за да не се загубите в най-различни несъществени, но времеемки задачи. Мислете глобално, действайте локално, знаете максимата, приложете я!

Дева

Бъдете по-малко критични към другите и не пренебрегвайте правото им да имат собствено виждане за нещата, които ги вълнуват. Около вас може да стане малко по-нервно и напрегнато. Включете чувството си за хумор и не се поддавайте на провокации.

Везни

Ще промените мнението си по въпрос, след направена консултация със специалисти. Това ще ви помогне по-бързо да се ориентирате в ситуацията, като направите нужното и поемете в правилната посока. Отделете си време за почивка и занимавка с хоби.

Скорпион

Впечатлението, което оставяте след себе си е на хора с добро сърце, знаещи какво искат и как да го постигнат. Днес отделете време да направите по-красива обстановката около себе си. Пуснете пролетта да влее в душата, в сърцето ви и във всичко, с което се захващате.

Стрелец

Пазете личните си граници и личното си пространство. Някой се опитва да се намеси много грубо в живота ви и не бива да го позволявате в никакъв случай. Обърнете внимание на най-близките ви, може да разчитате на тях напълно.

Козирог

Днес самочувствието ще се подхрани от интереса на влиятелен човек към вас. Ще действате ентусиазирано и ще сте успешни при осъществяването на целите си в личен и делови план. Мнозина ще са ярко нападателни, но е оправдано.

Водолей

Ще гледате философски на нещата, макар и с едно наум. Ден на големи възможности. Мислете мащабно, мислете в перспектива и бъдете готови за действие. Правете това, което ви се прави и поне днес слушайте само себе си.

Риби 

Днес се пазете от измами. Находчива идея ще повдигне духа ви и с творчески подход ще работите по изпълнение на ангажиментите си днес. За реализацията й ще ви е нужно сътрудничеството на хора, запознати с детайлите.

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay