Дневен хороскоп за четвъртък, 23 май 2019 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 23 май 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Независимо от стереотипите, вие се чувствате напълно комфортно с промяната, както доказва днешното ви равнодушие. Всички около вас са много изнервени, а вие сте повече от спокойни. 

Телец

Нищо ново няма да се случи днес, дори ако сте подготвени за някакво действие, така че се наслаждавайте на това, което имате сега. Моментът е подходящ да се придържате към това, което знаете. 

Близнаци

Време е да започнете да се занимавате с нещо. Днес е най-подходящият момент да започнете нов проект. В края на деня ще се чувствате малко по-стресирани от необходимото, но с времето ще свикнете. 

Рак

Интелектуалната ви страна е стимулирана днес, затова вижте дали можете да накарате приятелите си да ви помогнат да осъществите няколко нови идеи. Може да се наложи да тръгнете в нова посока, за да се възползвате максимално от това, което имате.

Лъв

През целия ден енергийните ви нива ще бъдат доста високи. Изтощението и умората няма да бъдат проблем за вас, това ще ви бъдат много далечни чувства. Не разчитайте на никого и за нищо. 

Дева

Вашият любовен живот се движи съвсем плавно днес - без значение къде сте в цикъла на романтиката. Може да бъдете неустоими за новата тръпка, или може да почувствате нова искра между вас и вашия дългосрочен партньор. 

Везни

Приятелите ви се нуждаят от вас днес и енергията ви е изключително подходяща за помощ. Това е добър момент да спечелите точки и  изобщо да се почувствате по-добре, докато се справяте с чуждите проблеми. 

Скорпион

Днес сте силно емоционални и във вас бушуват всякакви емоции, което определено не е вашата представа за нещо добро. Разбира се, вашата енергия ще ви помогне да преминете през този не толкова приятен период по-бързо. 

Стрелец

Днес трябва да бъдете в режим на пестене на пари. Трябва да се стремите да стоите далеч от всякакви сделки, магазини и хора, които ви изкушават да харчите безразборно пари. Това е само временно положение, ще мине бързо. 

Козирог

Трябва да бъдете доста доволни от начина, по който се случват нещата днес. Всъщност, дори може да оставите всичко на произвола на съдбата и просто да се радвате на резултата. В това няма нищо лошо, все пак всеки се нуждае от почивка. 

Водолей

Независимо дали сте на 7-мото небе от щастие или ви се иска да изкопаете дупка и да скочите в нея, трябва да бъдете верни на настроението си. Днес ще изненадате околните с настроението си, без значение какво е то. 

Риби 

Днешната странност е просто един сигнал на вашия радар - така че опитайте да го видите като кратка фаза. Ако се вглеждате прекалено много, рискувате да допуснете някои грешки с големи последици.

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay