Изневерили сте на партньора си- сега какво?

Изневерили сте на партньора си- сега какво?

Ако някога са ви изневерявали, знаете, че това е наистина ужасно чувство. Но ако вие самите сте изневерили, знаете, че и това е не по-малко ужасно чувство. 

Все пак изневери се случват и проучванията показват, че жените изневеряват толкова често, колкото и мъжете. 

Изневярата не винаги означава край на връзката. Ако знаете как да постъпите, можете да изградите дори по-силна връзка с партньора си от преди. 

Ето какво да направите, ако вие сте в ролята на изневеряващия:

1. Разберете ЗАЩО сте го направили

Важно е да разберете каква е причината за това, което сте направили. Често жените изневеряват, защото търсят нещо, което не получават във връзката си. Може да не получавате достатъчно внимание, достатъчно секс, достатъчно любов и т.н. Ако искате да бъдете с този човек, но просто ви липсва нещо, опитайте да го оправите. 

2. Решете дали ще кажете на партньора си какво сте направили 

Решете дали да кажете на партньора си, че сте изневерили. Важно е да бъдете откровени, но ако сте напълно убедени, че това е било инцидент, никога повече няма да се повтори и партньорът ви няма как да разбере, тогава може би по-добрият вариант е да не казвате нищо. Въпреки това трябва да работите със себе си и да разрешите проблема. 

3. Ако сте решили да кажете на партньора си какво сте направили, направете го по правилния начин

Да кажете на човека, когото обичате, че сте го предали ще бъде трудно, но има правилен начин, по който да го направите. Проведете разговора на уединено място. Започнете като обясните колко съжалявате за това, което сте направили. По време на разговора наблягайте на това, че вината е ваша. Споделете как планирате да оправите нещата. 

4. Очаквайте партньорът ви да бъде бесен

Напълно нормално е партньорът ви да бъде изключително ядосан и агресивен. Опитайте да го приемете като добър знак- това означава, че му пука. Вероятно той ще има много въпроси, на които трябва да отговорите тактично. Не споделяйте прекалено много подробности. Кажете само наистина важните неща. 

5. Опитайте да поправите нещата във връзката, които са довели до изневярата

Трябва да сте наясно, че ви чака много работа, ако сте решили да продължите да бъдете заедно. Щом се е стигнало до изневяра, значи имате проблем, който трябва да разрешите. Поговорете, разберете какъв е проблемът и измислете план за разрешаването му. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!  

3 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay