Кажете "Здравей" на безкрайните възможности през 2018, Раци!

Кажете "Здравей" на безкрайните възможности през 2018, Раци!

2018 година ще бъде изпълнена с безкрайни възможности за представителите на зодия Рак. Ще ви се случат много хубави неща през тази година и трябва да посрещнете годината с отворени обятия. 

Раците са сред най-лоялните, симпатични и изобретателни хора. Също така имат убедителни качества и са в хармония с чувствата на околните, особено на приятелите и семейството. Като воден знак, Раците са изключително трудни за опознаване. Те действат много емоционално, което е чудесно качество, но понякога може да ги смаже. Въпреки положителните ви качества, имате някои, които не са толкова прекрасни. Опитайте се да загърбите несигурността си, суеверията и понякога манипулативните тенденции. 

Прогноза за 2018

Ще започнете годината силно, защото на първия ден от годината Луната напуска Близнаци и отива към Рак. Ще умеете да управлявате всичко и да поддържате баланса в живота си.

Нещата ще се променят по-късно през месеца, поради лунно затъмнение и това ще накара Луната да се придвижи към Лъв. Това може да доведе до това, че сте по-скоро център на вниманието, отколкото сте свикнали, но не се тревожете. Тези видове приключения ще ви помогнат да растете и да получавате доверие.

През лятото, ще има още едно лунно затъмнение в края на юли, което ще накара Луната да се придвижи повече към Водолей. Това може да доведе до промяна във фокуса ви и може да откриете, че имате по-широк ъгъл, когато става въпрос за проблеми във вашия собствен живот и извън него.

Бъдете предпазливи от март до началото на юли. Този период може да ви накара да се чувствате малко по-чувствителни от нормалното. Това може да ви помогне да изясните нещата и може би да ви помогне да разберете по-големи проблеми в живота си.

Кариера и финанси

С пристигането на Сатурн в знака на Козирога, съчетано със специалната връзка между Сатурн и Рак, вие ще бъдете лидер на финансите през 2018 г.

Когато слънцето навлезе в Рака, то ще извади Сатурн. Това означава, че ще бъде по-лесно да отхвърлите тежките решения и да доведете до щастлива работна среда и дори да доведе до издигане в кариерата. 

През февруари трябва да популяризирате себе си и вашите проекти. Ако поемете риск през април, непланираното ви движение може да доведе до по-голяма награда.

Юли ще бъде вашият връх за работа в мрежа. Ретрографията на Юпитер е на път да мине, което би означавало повече потенциални професионални отбори. Въпреки това, има Марс ретрограден, така че внимавайте да не правите грешки.

Септември носи ново обещание със Сатурн, който вече не е ретрограден. Това ще ви бъде от полза, когато става въпрос за важни решения за парите и вашата работа. С интуитивната си природа, съчетана с усещането за по-голяма картина, със сигурност ще излезете през останалата част от годината с някои големи печалби.

Любов и взаимоотношения

Това е година, пълна с приключения за вас, независимо дали сте сами или имате връзка. 

През новата година, особено през януари и февруари, би трябвало да можете да обсъждате дори най-сложните теми с партньора си. През юни и юли, ще продължите да се изненадвате и да се гордеете с находчивостта на другия и да умеете да измисляте неприятности, които идват по пътя си.

Нещата могат да достигнат ново ниво на интимност през август за щастливата двойка. Нещата ще станат секси през октомври поради динамичното дуо на Юпитер и Скорпион за лятно ретроградно. Това би могло да помогне и за някои социални и финансови проблеми, които могат да възникнат около същото време.

Бъдете наясно, че Венера е ретроградна през октомври и ноември. Ако сте сами, това може да е подходящо време за вас да преброите вашите благословии. Ако през януари възникне възможност, бъдете внимателни, особено ако е на работа. Запознаването с някого на работа идва със собствен набор от рискове.

Октомври и ноември е подходящо време, за да отделите малко време за вас. Ако сте след сериозна връзка, трябва да изчакате до средата на месеца, за да продължите напред.

Здраве

През тази година не забравяйте да внимавате за енергийните си нива. Отпускането и отделянето на време за себе си трябва да бъде приоритет. Имали сте няколко тежки периоди през последните няколко години, така че е време да отделите малко време за почивка.

Не забравяйте, че е важно да се грижите за умственото, физическото и емоционалното си благосъстояние. Тези области са взаимосвързани, така че ако възникнат някои физически проблеми, не забравяйте да погледнете в себе си като цяло, за да потърсите корена на проблема. Тази следваща година също ще обърне специално внимание на вашето сексуално здраве и ще ви отнеме време, за да получите повече връзка с вашата духовна страна.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay