Как да изберете перфектния букет цветя за всяка жена в живота ви

Как да изберете перфектния букет цветя за всяка жена в живота ви

Днес е денят на жената и на майката и е важно да зарадваме любимите си жени- майки, приятелки, лели, баби и т.н. с букет красиви цветя. Но всяка жена е различна, затова и букетите трябва да са различни. Сега ще ви помогнем да изберете правилния букет за всяка жена в живота ви. Цветята са чудесен начин за показване на емоциите и да покажете на тези жени колко са специални всъщност.

Тя е забавна и силна

За тези жени са подходящи ярки, забавни и слънчеви букети, тъй като показват нейната перспектива за живота. Тези жени са позитивни, винаги усмихнати и много смели. Те са способни да накарат всеки да се усмихне, затова вие можете да ги накарате да се усмихнат с букет маргаритки или слънчогледи.

Тя е любяща и безкористна

Не преувеличавам, когато казвам, че майка ми е най-безкористният човек, когото познавам. Тя непрекъснато поставя семейството и приятелите си над себе си и е моят пример. Всеки, който мисли по този начин за своята майка, трябва да й покаже своето възхищение, а букет цветя е страхотно допълнение към милите думи.

Опитвам се да й подарявам цветя толкова често, колкото е възможно, защото е толкова лесен и мил начин да й напомня, че мисля за нея. Но за да бъде букетът за празника по-специален, препоръчваме букет от хортензии, който означава благодарност.

Тя е винаги там

Хората, на които мога да разчитам, могат да бъдат преброени на едната ми ръка. В този списък се включват сестри и приятелки. Важно е да имаш хора, на които знаеш, че можеш да се обадиш посреднощ и винаги ще бъдат до теб. За тези жени в живота ви, са подходящи лилиумите. Те са изключително красиви цветя и означават "благодарност"

Тя има най-милия характер

Никой не топли така сърцето ми, като малката ми племенница. Тя обича всичко розово и блестящо и съм сигурна, че много би се зарадвала на букет цветя от леля си. За такива малки принцеси са подходящи повечето розови цветя- розови рози, розови карамфили и т.н. Те символизират нещо щастливо и са много ароматни.

Тя е работлива и позитивна

Прекарваме половината си живот в офиса, така че отношенията с колегите са важни. Ако имате някоя по-близка колежка, която обичате и уважавате и искате да я зарадвате, изберете хризантеми в някакъв позитивен цвят, например жълт. Те означават надежда и носят позитивизъм.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay