Как да направите ваната по-релаксираща?

Как да направите ваната по-релаксираща?

Повечето от нас живеят изключително натоварен и динамичен живот. Поради тази причина всеки си има свои ритуали за почивка и релаксация. Един от най-популярните методи за релаксация е взимането на топла вана. Ако обичате да си отпочивате във ваната с чаша вино или хубава книга, имаме няколко съвета за вас за това как да направите ваната още по-релаксираща. 

1. Добавете малко цветя

Първо вземете венчелистчетата от розата и ги оставете настрана. Като алтернатива можете да използвате сушени розови листенца. Ако нямате розови листенца под ръка, не се притеснявайте; тази стъпка е по избор.

2. Съберете кристалите си 

Съберете серия от кристали за вана. Предлагаме ви розов кварц, кристалът на безусловната любов, който помага когато сте загрижени и разтревожени. Добавете три розови кварцови кристала към ваната.

3. Изберете етерични масла

Докато пълните ваната, добавете две големи шепи сол. Можете да използвате морска сол, хималайска сол или друг вид.
След това смесете пет капки етерично масло от роза с три капки етерично масло от тамян и оставете настрана. Тъй като тези масла могат да изгорят кожата, ще трябва да ги смесите с базово масло, преди да ги добавите към ваната. 

4. Насладете се!

Запалете няколко свещи и добавете във ваната венчелистчетата, кристалите и етеричните масла. След това пуснете релаксираща музика по ваш избор и започнете да се наслаждавате на спокойствието.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay