Как да се сдобрите след скандал със всяка от зодиите?

Как да се сдобрите след скандал със всяка от зодиите?

Дори в най-силните връзки понякога се стига до караници за малки неща. Ето как можете да се разберете със всеки зодиак:

Овен

Не бива да проявявате упорство срещу тях. Извинете им се, признайте, че сте сгрешили и обещайте, че повече няма да се повтори. Спазвайте обещанието си, защото те много държат на деданата дума.

Телец

Това е най-упоритата зодия. Ако сте се скарали, признайте на любимия си, че е бил прав и всичко ще си дойде на мястото.

Близнаци

Изпратете им забавна бележка за извинение. Нищо не размеква Близнаците така, както добрият хумор.

Рак

Да се сдобрите с този зодиакален знак може да изисква повече търпение, отдаденост и такт. Не смекчавайте грешките си и никога не ги обвинявайте за  техните,

Лъв

Извинете се искрено за грешките си и дори, че толкова съжалявате и не заслушвате любовта на отдадения Лъв. Подарете им цветя или направете вкусен десерт, това винаги ще ги накара да се почувстват добре.

Дева

Внимавайте с езика си, не се кълнете и не проклинайте, Везните не харесват такива прояви. Тази зодия много по-лесно ще ви прости, ако изясните постъпката си и защо се е стигнало до нея.

Везни

Проявявайте повече интерес към заниманията на тази зодия. Предложете да говорите за това, което се е случило между вас или напишете писмено обяснение. Везните искат да знаят, че сте сериозни в намеренията си.

Скорпион

Направете романтичен жест, с който да демонстрирате силните си чувства. За тях думите са нищо, приемете техните оплаквания на сериозно.

Стрелец

Направете мило предложение за мир. Стрелеца обича животните и може да не успее да откаже на някое сладко кученце или коте. Стрелеца не обича правилата въведени в разговор, колкото по-бързо го разберете, толкова по-бързо ще го впечатлите.

Козирог

Бъдете честни, те могат да надушат лъжа от километри. Ако се издъните , признайте грешката си и кажете, че планирате да поправите действията си.

Водолей

Поканете с Водолея да обсъдите проблемите си на кафе. Не бъдете прекалено емоционални или скоро ще останете сами. Не пазете тайни от тях или връзката ви ще продължи да страда.

Риби

Покажете, че страдате истински, Рибите не могат да гледат как някой не се чувства добре. Не бъдете задушаващи, те не могат да издържат връзка, която ги кара да се чувстват като в затвор.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay