Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Общоприето е, че в една двойка трябва жената да е по-млада от мъжа. Поне в миналото, връзката между по-млад мъж и по-възрастна жена не беше добре приета. Днес хората са по-широкоскроени и възрастта вече почти не е фактор. Може да е изненадващо, но всъщност мъжете предпочитат по-възрастни жени.

Днес ще хвърлим светлина върху тази мистерия и ще разберете защо мъжете харесват повече по-възрастните жени.

По-възрастните жени знаят какво искат

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Това, което привлича мъжа към по-възрастна жена от самото начало, е ясният фокус. Тя има ясна представа за това какво иска и фокусира енергията си за постигане на по-големи цели. Докато младите дами все още изследват света чрез взаимоотношения и драма, по-възрастните жени се фокусират върху подобряване на собствения си живот и живота на своите близки. Мъжете харесват това, че няма да има догадки и игрички.

По-възрастните жени знаят повече за живота

По-възрастните жени имат повече опит в живота, запознанствата и връзките като цяло, което позволява на мъжа да научи толкова много нови неща от жената до себе си. Тя предлага своята гледна точка по различни въпроси и богатият й житейски опит помага на мъжа да гледа по-реалистично на живота и го кара да бъде по-зрял. Тези жени имат способността да виждат мъжа по начин, по който той самият не може да се види. Тя му показва какъв човек е той и го мотивира да постигне по-големи цели.

По-възрастните жени помагат на мъжа до себе си да има различна гледна точка

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Връзката с по-възрастна жена дава възможността на мъжа да израства. Разбира се, отношенията като цяло ни помагат да научим някои неща за себе си и за това кои сме, но по-възрастна жена помага на мъжа да опознае себе си на по-дълбоко ниво. Това изгражда по-силна връзка в партньорството и помага за изграждането на силна, зряла връзка.

Те са уверени и независими

Младите дами търсят внимание и одобрение от обществеността, докато по-възрастната жена се чувства удобно в собствената си кожа. Няма нужда да се доказва на никого и не търси одобрение. Тя се чувства комфортно в света. Нейната увереност и начинът, по който се държи, са като магнити за мъжете. Възрастните дами се радват на вниманието на мъжете, като същевременно се фокусират и върху други важни неща.

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Те са по-емоционално зрели

По-възрастните жени имат повече житейски опит и са преживели много повече в живота си. Те знаят как да не реагират прекалено остро и как да контролират своите емоции и поведение. Но това със сигурност не означава, че са скучни и не знаят какво означава забавление.

Те имат изтънчен вкус

Някои мъже обичат усещането за спокойствие, което имат по-възрастните жени. Младите дами притежават безразсъдна енергия, която може да бъде възхитителна и изкушаваща, но тази черта няма да привлече всички мъже. Много млади мъже предпочитат по-бавен и по-спокоен начин на живот, който е отпускащ и спокоен. Повечето по-възрастни жени предпочитат тихите хобита като градинарство, занаяти и рисуване, или прекарват нощите си на готино място като джаз бар.

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Те са финансово стабилни

Не е тайна, че мъжете искат и финансова сигурност, независимо колко са млади или стари. Повечето по-възрастни жени имат добре установена кариера, имат пари в пенсионен фонд и имат силно чувство за финансова отговорност, когато плащат сметките си.

Децата са напуснали гнездото

Това може да звучи сурово, но не всеки мъж иска да поеме отговорността да отглежда деца. Повечето по-възрастни жени имат големи деца, които вече не живеят с тях. Това позволява на мъжа и неговата по-възрастна половинка да се концентрират един върху друг и да отделят пълноценно време на партньора си.

Мъжете обясняват, защо по-възрастните жени са неустоими

Добри са в готвенето и знаят как да се грижат за дома си

Идеята, че жената трябва да бъде домакиня, е остаряла. Но въпреки това една жена трябва да умее да поддържа дома си. По-младите жени предпочитат да не готвят, а да се хранят навън. Предпочитат да имат човек, който се грижи за чистотата, вместо да почистват дома си сами. Това е силно непривлекателно за мъжете.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!

 

27 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay