Седмичен хороскоп за периода 04 декември- 08 декември 2017 г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 04 декември- 08 декември 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Тази седмица очарователна личност ще събуди любопитството ви и ще помислите за сближаване. Добре е да не се заблуждавате, бъдете реалисти. Преценете добре ситуацията и не бъдете наивни. Очертават се проблеми при осъществяване на уговорени срещи и делови занимания.

Телец

През седмицата ще постигнете добри резултати по цели и въпроси в личен план. Справяте се безупречно, чувството ви за баланс е ненадминато. Имате нужда от приятелски съвет относно бъдещи ваши стъпки. В любовта ви настъпва период на затишие, което значи, че сте с улегнали взаимоотношения помежду ви.

Близнаци

Седмицата започва доста напрегнато. Ще има остри противоречия в службата, които в някои случаи ще достигнат до тежка фаза. Добрата новина е, че това няма да продължи през целия период и в крайна сметка всичко ще се нареди. Ще имате и достатъчно време и за любимия човек, направете нещо лично за него.

Рак

Седмицата ще започне доста натоварено и просто няма да знаете накъде да се обърнете и с коя задача да се захванете по-напред. Добрите новини са, че през втората половина на седмицата всичко ще бъде доста по-спокойно и позитивно и дадена личност ще успее да ви изненада много приятно.

Лъв

Личният ви шанс е много силен и ще ви донесе успех през седмицата. Не се предоверявайте на колеги, както и на познати от обществените среди. За реализацията на материалните си цели трябва да проявите по-голяма настойчивост, но с необходимия такт, за да не последват проблеми.

Дева

Седмицата ще бъде по-стресова от обикновеното. Имате нужда от активен релакс. Вашите близки ще ви окажат пълно съдействие, дори ще се опитат да направят почивката ви пълна. Не се претоварвайте в никакъв случай. Нямате нужда от това сега. Грижете се повече за себе си през идните дни.

Везни

Благоприятна седмица, който ще започне лошо за деловата реализация на мнозина, но ще последват промени, които ще ви предоставят чудесни възможности за постижения. Проблемните ситуации за седмицата са свързани с колеги, които ще ви създават трудности. Романтично настроени сте и това ще помогне на творческия ви подход.

Скорпион

Условията през тази седмица не са благоприятни за вас по редица външни причини. Не ги пренебрегвайте! За да възстановите силите си се заемете с нещо приятно и не се ангажирайте с чужди проблеми. Със спорт или физическа работа ще възвърнете добрата си форма и ще повишите тонуса си.

Стрелец

С каквото и да се занимавате тази седмица, ще постигате добри резултати, въпреки, че са възможни обрати. Въздържайте се да налагате мнението си там, където е добре да заемете по-неутрална позиция. Ще си спестите разочарования и енергия. Няма нужда да спорите, ако събеседника ви не вижда това, което се опитвате да му кажете.

Козирог

Добре е тази седмица да обърнете в своя полза изхода от нежелано развитие, вина за което имате и вие. Успокояващото е, че сте настроени позитивно към всички около вас.Това ще ви помогне, не само в мисленето, но и в отношенията ви с тях. Ярко енергични сте и ще действат активно в деловата сфера до осъществяване на намеренията си.

Водолей

Тази седмица имате добри шансове да осъществите замислен проект, но ще ви е необходимо доста търпение. Ако покажете, че го имате, резултатите скоро ще са налице. Тези дни не бива да се страхувате, особено ако става въпрос за сърдечни трепети. Признайте чувствата си, няма да съжалявате.

Риби

Със сигурност се очертава един момент на по-значително напрежение тази седмица, през който трябва да се овладеете и да не достигате до крайности. Не е изключено  да получите примамливо предложение, върху което доста ще се замислите. Бъдете реалисти и не правете прибързани действия.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay