10 идеи за това как да се справяте с връзката от разстояние

Няколко полезни съвета

10 идеи за това как да се справяте с връзката от разстояние

Не можете да се впуснете във връзка от разстояние със същото мислене, като в нормална връзка. Връзките от разстояние са много деликатни, но с малко прогнози и планиране, може да се справите с емоционалните дупки.

Ще ви дадем 10 идеи за това как да се справите с връзката си от разстояние и да я превърнете в нещо дълготрайно, пред което има бъдеще.

1. Изправяйте се пред трудните въпроси през ден... или два

Не се страхувайте да говорите за негативните неща, които си мислите или искате да попитате. Също така не бързайте да ги кажете веднага, след като ви дойдат на ум. Дайте си малко време и пространство, за да обмислите нещата, но и не ги отлагайте прекалено. Тези неща са наизбежни и е по-добре да се изправите пред тях, вместо да ги таите в себе си.

2. Изправяйте се пред страховете и притесненията лично

Оставяйте най-трудните въпроси и разногласия за обсъждане очи в очи. Видео разговорите и чатовете създават много недоразумения. Обсъждайте сериозни теми само и единствено лично.

3. Научете и разбирайте поведението на другия при конфликт

Обсъждайте чувствата си и поведението си в стресови ситуации. Научете се да разбирате поведението на партньора си при конфликти.

4. Бъдете креативни

Можете например в допълнение към разговора да напишете писмо и да го пуснете по пощата. Това е един много мил и романтичен жест. Също така можете да изненадвате партньора си с малки подаръчета и бележки.

5. Уважавайте виртуалното пространство

Не очаквайте партньорът ви веднага да ви отговаря на всяко съобщение и обаждане. Не забравяйте, че и двамата живеете динамичен живот. Работите, имате и други неща, с които да се занимавате и т.н. Научете се да имате здравословна комуникация.

6. Научете се да се наслаждавате на времето, в което сте сами

Можете да изберете да бъдете тъжни, когато вашата половинка не е до вас или да се наслаждавате на времето, в което сте сами. Намерете си хоби, опитвайте нови и различни неща. Не се страхувайте да бъдете щастливи. Това в никакъв случай не означава, че не обичате човека до себе си.

7. Намерете сходни неща, които да правите

Опитайте да намерите нещо, което и двамата обичате да правите. Било то йога, танци, четенете на една и съща книга или гледане на един и същ филм. Това ще ви помогне да запълните разговорите си. Ако говорите само за любов и емоции, няма да стигнете далече.

8. Уговорете се за времето за разговори

Говоренето е важно, но ако е прекалено често и прекалено много, може да бъде опасно, тъй като разговорите стават скучни и еднообразни. Направете уговорка колко често ще се чувате в седмицата.

9. Интимност на всички нива

Трябва да обсъдите начини и идеи за интимност, не само физически, но във всички области на ежедневието.

10. Анализирайте ревността

Изберете да вярвате на партньора си. Запитайте се защо ревнувате. Ако партньорът ви прави нещо, което ви кара да се съмнявате и да ревнувата, поговорете с него, вместо да се заяждате. Тези разговори ще създадат доверие между вас.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay