5 сигурни признака, че връзката ви отива на следващо ниво

5 сигурни признака, че връзката ви отива на следващо ниво

Всички започваме връзки по много различни причини, но основният фактор, е че всички искаме да имаме някой близък човек, с когото можем да говорим и да споделяме нашето ежедневие и живот. Въпреки това е почти невъзможно да знаем как ще се развият нещата по-нататък и дали връзката ще продължи.

Ето няколко признака, че връзката ви се развива добре и че предстои да минете на следващо ниво:

1. Имате безкрайни теми, за които да говорите

Ако сте с някой, с когото можете да разговаряте дълго, дори и след 10 години от запознанството ви, това е наистина добър знак.

Това означава, че винаги ще имате нещо, за което да говорите помежду си, защото и двамата смятате, че вашите разговори са изключително интересни. Не е нужно да говорите за политика или световни новини - дори дълъг разговор за любимите ви животни или теми, които не се считат за толкова важни, могат да запазят искрата на връзката! Това е сигурен знак, че връзката ви върви на прав път.

2. Имате безброй вътрешни шеги

Да имаш връзка с някого, когото можеш да наречеш "най-добрия си приятел", е нещо, което трябва да продължи. Ако сте с човек, с когото ви е забавно и с когото имате ваши малки шеги, това е много добър знак. Да се смеете заедно и да се наслаждавате на шантавата страна на другия е ключът към щастието.

Според проучване, направено от университета във Ванкувър, двойките, които смятат, че половинката им е най-добрият им приятел, имат по-високи нива на щастие и удовлетворение от тези, които не са. 

3. Намирате досадните навици на другия за сладки

Всеки има дребни лоши навици - някои от тях не са толкова очевидни, колкото други - но след като сте с някого за дълго време, ще започнете да забелязвате тези малки досадни неща, които ги правят специални. Например, той може да има лош навик никога да не проверява телефона си или постоянно да го държи в безшумен режим. Въпреки че повечето хора биха мислили, че това е досадно, вие го познавате много добре и може да се окаже сладко, че не е пристрастен към телефона си.

4. Имате четка за зъби и допълнителен чифт пижама в неговия дом

Тъй като връзката се развива е нормално някои от вашите неща да останат в дома на партньора ви. Простият акт на оставяне само на една четка за зъби в дома на партньора ви може да има много дълбоко символично значение. Това не означава непременно, че планирате да живеете заедно, но означава, че се чувствате добре заедно. 

5. Използвате думата "ние" често

Ако думата "ние" влезе в речника ви, това е много добър знак. 
Казвате неща като "Ние гледахме този филм заедно" или "Излизахме заедно с всички наши приятели" или "Наистина не харесваме този ресторант и търсим нови места, където да излизаме". 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay