7 навика, които драстично ще подобрят сексуалния ви живот

7 навика, които драстично ще подобрят сексуалния ви живот

Сексът не винаги е бил положително преживяване за мен. Това беше тема табу от ранна възраст и определено беше забранено изживяване, докато не се омъжа. Въпреки това сексът е голяма част от една връзка и е изключително важен. Ето 7 навика, които ще подобрят значително сексуалния ви живот:

1. Мастурбиране с цел

Мастурбирането ви позволява да откриете всичките си сладки места, без да се притеснявате какво мисли или чувства другият човек. Също така е много по-лесно да кажете на партньора си какво ви харесва, ако самите вие знаете какво харесвате. 

2. Практикувайте йога 

Йогата е идеалният инструмент, за да се чувствате добре в тялото си, както и за увеличаване на гъвкавостта. Много е удоволетворяващо, когато можете да обгърнете единия си крак над рамото на партньора си, докато другият остава под него. Йогата може да бъде с нисък или висок интензитет, така че има възможности за всеки.

3. Практикувайте използването на гласа си

Сексът е невербална комуникация. Определено можете да използвате ръцете и телата си, за да насочвате някого към мястото, където искате да отиде, но е много по-лесно просто да кажете какво искате. Разбрахте идеята. Отначало може да се чувствате неудобно, но с практиката ще се отпуснете.

4. Поглеждайте се в огледалото и казвайте "Обичам те"

Хайде, направете го. Без значение дали вярвате. Ако го направите достатъчно много пъти, ще започнете да го вярвате. Няма място за негативни мисли. Трябва да обичате себе си. Когато правите секс, сте красива.  Поглеждайте се в огледалото всяка сутрин и си казвайте, че сте красива и че обичате себе си.

5. Направете секса безусловен

Има много филми за секса за отмъщение, сексът око за око зъб за зъб и всякакви други глупости. Сексуалният ви живот ще се подобри, когато се откажете от всички тези мисли и просто започнете да се наслаждавате на секса. Поддържайте секса безусловен. 

6. Дишайте

"Добре ли изглеждам? Какво мисли той или тя? Трябва ли да сменим позата? Ако му кажа, че не ми харесва така, ще мисли ли, че мисля, че е зле в леглото?" Просто дишайте! Освободете се от всякакви очаквания и притеснения. 

7. Бъдете спонтанни

Спонтанността може да бъде много забавна или пълна катастрофа. Но дори и бедствията носят някои весели истории (след това). Не се страхувайте да се спрете на публични места или да се впуснете в секс клуб, ако всеки се чувства удобно с него. Опитайте да използвате белезници, превръзки на очите, горещ восък за свещи или костюми. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay