Номинираните за 21-вите годишни награди на Гилдията на дизайнерите на костюми

Номинираните за 21-вите годишни награди на Гилдията на дизайнерите на костюми

Създателите на облеклата за продукции като "Роди се звезда", "Черната пантера" и "Мери Попинз се завръща" са сред номинираните за 21-вите годишни награди на Гилдията на дизайнерите на костюми.

Номинации за постижения в съвременен филм получават създателите на костюмите за "Луди богати азиатци", "Mamma Mia! Отново заедно", "Бандитките на Оушън", "Роди се звезда" и "Вдовици", съобщи "Варайъти"

В категорията за постижения в исторически филм са номинирани дизайнерите на костюмите за "Черен в клана" ("BlacKkKlansman"), "Бохемска рапсодия", "Фаворитката", "Мери Попинз се завръща" и "Кралицата на Шотландия".

Създателите на костюмите за продукциите "Аквамен", "Отмъстителите: Война без край", "Черната пантера", "Лешникотрошачката и четирите кралства" и "Гънка във времето" ще си оспорват приза в категорията за научнофантастичен филм/фентъзи.

Сред номинираните за дизайнерски постижения в телевизионни продукции са създателите на костюмите за сериали като "Историята на прислужницата", "Друговремец", "Западен свят", "Удивителната госпожа Мейзъл", "Убийството на Джани Версаче: Американска криминална история".

С почетни отличия на професионалната организация за цялостно творчество и изключително сътрудничество ще бъдат удостоени съответно Рут Картър и Райън Мърфи.

Наградите на Гилдията на дизайнерите на костюми ще бъдат раздадени на 19 февруари в хотел "Бевърли Хилтън" в Бевърли хилс.

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 

 

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay