9 модни грешки, които могат да развалят всяко лятно облекло

9 модни грешки, които могат да развалят всяко лятно облекло

Изглежда, че е много лесно да излезем навън през лятото, носейки нещо светло. Топлите месеци ни позволяват да изглеждаме страхотно с много малко усилия. Най-важното нещо е да не се правят малки, но популярни грешки, които могат да разрушат дори най-добре обмислената визия.

Събрахме 9 от най-популярните грешки, които правим при избора на дрехи, които трябва да се избягват през летните дни.

1. Прозрачни дрехи

Прозрачните дрехи изглеждат добре само на плажа и възможно най-далеч от офиса. Единственото изключение би могло да бъде прозрачната блуза и красив сутиен с изящни панталони или пола, за вечерна визия. 

2. Бельо

Тениски, бели ризи, гол гръб и светли дънки изискват много трудно забележимо бельо. Идеалният вариант е безшевно бельо в телесен цвят. Най-важното е да намерите подходящия тип сутиен, така че да не се вижда под дрехите ви. И да, силиконовите ленти са грозни.

3. Обувки

Ако не отивате на плажа, трябва да забравите за любимите си джапанки и същото важи и за ботушите. Ако вашето офис облекло позволява, можете да носите кожени сандали, мокасини, или еспадрили.

И най-важното правило: отворените обувки се носят само с перфектен педикюр. Няма друга опция.

4. Чорапогащи

Чорапогащите са главоболие за всеки, който работи в офис. Но строго официалните костюми често изискват слагането на чорапогащи. Тези, които работят на места без изисквания за облеклото, трябва да забравят за чорапогащите при топло време. Летните рокли и сандали с чорапогащи са неподходящи и изглеждат ужасно.
5. Голямо деколте и къса пола
Без значение колко е горещо, трябва да помните, че може или да имате голямо деколте или къса пола. Двете заедно са недопустими. Това правило никога не трябва да се нарушава, дори когато е горещо и искате да носите колкото е възможно по-малко дрехи. 
6. Тесни дрехи
Тесните дрехи през лятото могат да бъдат причина за прегряване поради липса на циркулация на въздуха. Този вид облекло също разкрива всички недостатъци на тялото ви. Ако наистина не искате "сауна ефект", трябва да кажете "не" на тесните дрехи. И е толкова страхотно, че широките дрехи са модерни отново.
7. Неподходящи дрехи
Дори навън да е ужасно горещо, не забравяйте за дрес кода си. Късите панталони и тениските са подходящи за почивните дни, но не и за офис облекло. Придържайте се към дрес кода и етикета.
8. Ярък грим и силен парфюм 
Когато дойде лятото, трябва да помислите и за грима си. Заместете плътния фон дьо тен с лек BB крем и черната очна линия с кафява. Не забравяйте, че парфюмът може да бъде много натрапчив и когато навън е горещо, не е особено приятно. Ако е наистина горещо, не използвайте никакъв парфюм. Дезодорант и душ гел в любимия ви аромат ще ви накарат да се почувствате достатъчно добре и да миришете добре където и да отидете.
9. Носене на черно
Хората обикновено не носят черни дрехи при горещо време, но често забравят за обувките и чантата. И въпреки че обикновено изглеждат наистина добре, черни аксесоари може да изглеждат много странно с летните рокли и поли.
Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay