13 трика за хората, които често отсядат в хотел

13 трика за хората, които често отсядат в хотел

Пътуването е едно от най-големите удоволствия в света. Но понякога може да бъде доста трудно да постигнете нивото на комфорт, което търсите, при строг бюджет. Има някои трикове, които можете да използвате, за да спестите малко пари. Знаете ли, че можете да използвате балсам за коса, за да премахнете грима си? Можете също така да зареждате телефона си с помощта на телевизор!

  1. Сварете яйца в каната за вода

    Ако закуската в ресторанта изглежда твърде скъпа и ви е писнало от бисквити, тогава има едно просто решение. Можете да отидете до най-близкия магазин за хранителни стоки, да купите няколко яйца и да ги сварите в каната за вода. Всичко, което трябва да направите, е да следвате тези прости инструкции. Ако не разполагате с кана за вода в хотелската си стая, можете да се обадите на румсървиз и да попитате дали могат да го донесат.

  2. Използвайте ютия, за да си препечете филийки

    Ако яйцата не са достатъчни или не ви харесват, можете да си направите сандвич с разтопено сирене. Ще ви трябва ютия и алуминиево фолио. Просто обвийте сандвича във фолиото и сложете ютията от двете страни за около 30 секунди. Ммм, вкусно!

  3. Затворете завесите с помощта на закачалки

    Ако имате проблеми със съня, когато има светлина, която идва от прозорците, можете да използвате закачалка, за да закрепите завесите, така че светлината да не може да ви събуди. Сега можете да се насладите на добър сън!

  4. Направете колонка в помощта на чаша

    Ако сте от тези хора, които никога не могат да чуят алармата си сутрин или просто обичате да слушате силна музика, това е за вас. Чашата от стъкло или керамика ще направи звука по-дълбок и по-силен. Всъщност може да ви спаси, ако трябва да се събудите в 7:00 ч. за бизнес среща.

  5. Изгладете дрехите си в банята

    Не всички хотелски стаи имат ютия, но носенето на измачкани дрехи не винаги е опция. Ако окачите дреха в банята преди да вземете горещ душ или гореща вана, парата ще свърши работата добре.

  6. Изперете дрехите си в мивката

    Да, пералнята не е нещо евтино, а ако останете в хотел за дълго време, просто нямате избор - дрехите ви изискват добро старо пране! За тази цел можете да използвате мивката.

  7. Премахнете грима си с балсам за коса

    Дами, ето един животоспасяващ трик! Ако внезапно изчерпите продукта си за почистване на грима по време на пътуване или ако просто забравите да го вземете, проверете дали в банята има балсам за коса. Той веднага ще премахне грима ви.

  8. Използвайте телевизора, за да заредите телефона си

    Един от най-големите "ваканционни" кошмари е забравянето или загубата на зарядното ви устройство. Ако това се случи, не се притеснявайте! Ако имате телевизор в стаята си, той най-вероятно ще има USB порт, който можете да използвате, за да включите кабела и да заредите телефона си.

  9. Защитете четката за зъби от микроби с щипка за простиране

    Рафтовете могат да бъдат мръсни или прашни и това обикновено не е средата, в която искате да сложите четката си. Ако не искате да рискувате здравето си, прикрепете щипка на четката си, за да я държите далеч от повърхността.

  10. Покрийте храната си с шапка за баня

    Ако имате хладилник в стаята си, обвийте храната си с шапка за баня, преди да я поставите там, за да сте сигурни, че ще остане свежа. Този трик може също така да ви помогне да защитите храната си от мухи и други насекоми.

  11. Направете си скраб за тяло със захар

    Дамите знаят, че грижата за кожата може да е трудна, ако не сте у дома с всичките си магически шишенца. Ако отчаяно се нуждаете от скраб за тяло, потърсете захар. Тя работи като скраб чудесно!

  12. Задушете зеленчуци в каната за кафе

    Гладни сте, но ви е писнало да ядете яйца и сандвичи? Опитайте се да сготвите нещо по-здравословно. Ако имате кафемашина там, можете да я използвате за задушаване на зеленчуци ... или дори нещо по-сложно.

  13. Използвайте мокра кърпа като климатик

    Пребиваването в хотели в горещите сезони без (или със счупени) климатици е изтезание. Ако имате прозорец в стаята, отворете го. Сега отидете в банята, намокрете кърпа и я поставете на перваза на прозореца. Водата ще се изпари и ще охлади въздуха в стаята ви.

    Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay