Бременната Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата

Бременната Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата
Холивудската актриса Ева Лонгория, известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги", получи своя звезда на Алеята на славата.
Тя е убедена, че "всеки път, когато испаноезичен получи награда, това е победа за цялата общност".
"За малцинствата е важно да бъдат представени. Всеки път, когато латинос спечели звезда на Алеята на славата, това е нова победа за общността", заяви 43-годишната актриса, която е родена в Тексас и е с мексикански корени. 
Бременната Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата

Лонгория е не само актриса, но и продуцент, режисьор и сценарист. Тя се яви на церемонията за получаване на своята звезда, заедно със съпруга си - мексиканския милионер Хосе Бастон и други знаменитости като пуерториканския певец Рики Мартин и Фелисити Хофман, с която играе в "Отчаяни съпруги".

Много важно за мен е да съм тук и хората да си казват, когато виждат звездата ми "Можете да постигнете това, стига да работите много", каза Лонгория, която представя и новия си филм "Overboard". В него тя играе заедно с Ана Фарис, която също присъстваше на церемонията.
Бременната Ева Лонгория със звезда на Алеята на славата

Ева и съпругът ѝ Хосе Антонио Бастон обявиха през януари, че очакват първото си дете. Първородният син на 42-годишната актриса ще се появи съвсем скоро.

Бастон има три деца от предишен брак с мексиканската актриса Наталия Есперон - 22-годишна дъщеря Наталия и 14-годишните близнаци Мариана и Хосе.
0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay