Искате ли да бъдете като Меган Маркъл? Ето списък на нещата, които тя пожертва, за да се омъжи за принца

Искате ли да бъдете като Меган Маркъл? Ето списък на нещата, които тя пожертва, за да се омъжи за принца

Има ли момиче, което никога не е мечтало да се срещне с очарователния си принц? Меган Маркъл успя да го направи въпреки факта, че тя идва от обикновено семейство, че е била омъжена преди и че бившият й съпруг заяви, че никога няма да срещне по-добър от него. Както виждаме, той напълно греши. Но да бъдеш официален член на кралското семейство означава, че Меган сега трябва да следва определени правила и ограничения.

Искате ли да бъдете като Меган Маркъл? Ето списък на нещата, които тя пожертва, за да се омъжи за принца

Ето какви промени трябва да направи Меган, за да стане съпругата на принца:

Без повече профили в социалните мрежи

Всички профили на Меган Маркъл в социалните мрежи изчезнаха 4 месеца преди брака й с принц Хари. Официалното съобщение на двореца Кенсингтън казва, че Меган е благодарна на всички последователи и че изтрива своите профили в Twitter, Instagram и Facebook, защото "не ги е използвала от доста време".

Вероятно истинската причина за това решение се крие в неизказаното правило за членовете на кралското семейство, които се появяват в социалните мрежи. И тази забрана звучи съвсем логично, ако я считаме за мярка за сигурност. Въпреки това, не е трудно да намерите старите снимки на херцогинята в интернет.

Селфитата са забранени

Меган Маркъл ще трябва да забрави за селфитата, тъй като кралицата не одобрява тези безобидни и забавни снимки. Бабата на принц Хари смята селфитата за "странни" и "объркващи".

Между другото, Меган неотдавна е трябвало да откаже да си направи селфи с един от феновете си, като е трябвало да обясни, че вече не й е позволено. Но никой не забранява хората да се снимат с восъчните фигури на членовете на кралското семейство.

Без автографи

Членовете на кралското семейство комуникират с феновете си, но не оставят автографи от съображения за сигурност. Подписите могат лесно да се фалшифицират и да се използват за собствени злонамерени цели.

Меган ще трябва да следва това правило. Тя и принц Хари вече го нарушават веднъж преди брака си, когато Меган остави своя подпис върху пощенската картичка на 10-годишната Кайтлин Кларк. Меган дори рисува сърце и усмихнато лице за нея.

Ограничения върху дрехите и грима

Кралският протокол изисква членовете на кралското семейство да се появяват на публични места, подходящо облечени. Той дори регулира малки подробности като цвета на лака за нокти. Прекалено тъмен или прекалено ярък цвят и изкуствени нокти се смятат за вулгарни. Ето защо самата кралица, херцогинята на Кеймбридж и сега Мегън Маркъл трябва да избира лак за нокти в неутрални цветове, които са близки до естествения. 

Не трябва да изразява чувствата си на публични места

Вероятно сте забелязали колко скромно се държат членовете на кралското семейство на обществени места. Например, Уилям и Кейт обикновено не се държат за ръце и изобщо не се докосват - това е, което кралският протокол изисква. Разбира се, той включва няколко изключения като сватбена целувка, фотосесия преди сватбата и фотосесия по повод на раждането на деца. 

Невъзможност за гласуване на изборите

Преди сватбата си Меган получи британско гражданство, но няма да може да гласува на изборите. Въпреки че няма закон, забраняващ на членовете на кралското семейство да гласуват, е добре известно, че предпочитат да не го правят, за да не бъдат обвинявани за предубедено отношение към кандидатите.

Отказване от кариерата на актриса

Вероятно няма да виждаме Меган Маркъл на големия екран, защото тази работа не може да се комбинира с новия начин на живот и правилата, които тя трябва да следва. Самата херцогиня не се чувства тъжна за това. "Приемам го като промяна ... това е нова глава, нали?", каза тя в интервю.

Трябва да забрави да излиза сама

Малко вероятно е някога да видим Меган да се разхожда по улиците сама. Отсега нататък тя винаги ще бъде последвана от бодигардове и няма нищо, което тя може да направи - безопасността на кралски човек е най-висок приоритет.

Ще прекарва всяка Коледа с кралицата и другите членове на семейството

Според традицията, кралското семейство прекарва всяка Коледа в "Сандрингам Хаус" в Норфолк, където всички членове посещават ваканционна служба в местната църква "Света Мария Магдалена". Меган Маркъл вече присъства на това събитие през 2017 г., преди да стане съпруга на принц Хари. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay