Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Ангелите отново слязоха на земята на култовото ежегодно шоу на Victoria's Secret.

Този път красавиците дефилираха в Ню Йорк, след като две години обикаляха по света - в Париж през 2016 г. и в Шамхай през 2017 г.

Вечерта отбеляза края на епохата на един от най-запомнящите се ангели - Адриана Лима. Моделът си взе емоционално "сбогом" с дефилетата, които се бяха превърнали в неин дом.

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

На шоуто бе излъчено специално видео с най-добрите моменти на Лима в ангелското шоу. То завърши с надпис "Благодаря", преди самата Лима да се появи на сцената. Това бе 19-ото и последно шоу на красавицата.

Дефилето на бранда вероятно отново ще събере пред малкия екран милиони телевизионни зрители, когато бъде излъчено на 2 декември. "То ще бъде показано в 190 страни и затова атмосферата е донякъде напрегната", заяви преди модното шоу 37-годишната Лима, която е най-възрастна сред ангелите на Victoria's Secret. - Смятах, че с годините ще съм по-спокойна и ще съм свикнала със съпровождащото дефилето напрежение, но съм все така изнервена и стресирана."

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Пред публиката манекенката, която е родом от Салвадор де Баия, малко по-късно изпадна в плен на емоциите, тъй като това е последното ѝ участие в модно шоу на Victoria's Secret. Носейки блуза с пайети и дантели и с прословутите ангелски криле, които напомняха паунови пера, тя се просълзи и благодари на публиката, която я аплодираше.

Лима пусна и прочувствен пост в Instagram: "Скъпа Victoria, благодаря ти, че ми показа света, сподели тайните си и най-важното - не само ми даде крила, а ме научи да летя".

Супермоделите отново се събраха на подиума

Джиджи и Бела Хадид, Кендал Дженър, Лима, Елза Хоск, Кандис Суанепул, Джасмин Туукс и Бехати Принслу за появиха отново на подиума на Victoria's Secret, за да затвърдят своя звезден статус.

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Хоск имаше честта да носи покрития с диаманти фентъзи бра на стойност 1 милион долара. Дженър и Джиджи пропуснаха шоуто в Шанхай миналата година, но така имаха възможност да подготвят крилата си за този нов полет.

Шон Мендес и компания забиваха по време на шоуто

Тази година имаше силно музикално присъствие в лицето на Шон Мендес, The Chainsmokers, Холси, Келси Балерини, Рита Ора, Бебе Рекса, Лийла Джеймс и The Struts, които имаха силно вокално присъствие и донесоха много положителна енергия.

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Предишни години на сцената на шоуто излизаха Бруно Марс и Лейди Гага през 2016 г., The Weekend през 2015 и 2016 г, Тейлър Суифт през 2013 и 2014 г. и Кейти Пери през 2010 г.

Бехати Принслу се завърна след 3-годишна пауза

Принслу се появи на подиума само няколко месеца, след като роди второ дете от съпруга си Адам Лавин.

30-годишната манекенка се завърна след 3-годишен отпуск от шоуто. Тя бе изцяло фокусирана върху децата ѝ от фронтмена на Maroon 5 - дъщери на 2 години и на 7 месеца. Тя роди първото си дете през февруари 2016 г., а последно дефилира през ноември 2015 г.

Краят на една епоха: последното модно ревю на Адриана Лима

Victoria's Secret държи на Ангелите

Въпреки че се появиха брандове като Savage x Fenty на Риана и Christian Siriano, които се стремят да представят манекенки с всякакви форми, размери и цвят на кожата, Victoria's Secret все още не променят концепцията си по отношение на моделите. Техният кастинг строго се придържа към минималистичните форми на манекенките.

Да участваш в шоуто на Victoria's Secret е едно от най-престижните прояви е професията, а конкуренцията за подиума е убийствена. Резултатът е обаче, че често години наред виждаме едни и същи лица и тела.

Източник: dir.bg 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay