Люта война се разрази между Мегз и Моника Валериева в Instagram

Люта война се разрази между Мегз и Моника Валериева в Instagram

От известно време насам Миглена Каканашева, по-известна като Мегз, непрекъснато е обект на обсъждане в публичното пространство. Скандалното и напоследък поведение предизвиква куп противоречиви коментари, а налудничавите ѝ прояви накара много нейни фенове да променят възгледите си за нея из основи.

И ето, че един неин пост в Isnatgram отново предизвика поредния скандал. Каканашева публикува сърцераздирателен пост относно Деня на жената, в който съветва момичетата да не подражават на измислените образи от Instagram, защото снимките на букети и скъпи часовници са фалшива реалност. Според дизайнерката момичетата, които демонстрират този привиден лукс в социалните мрежи всъщност прикриват грозната реалност за живота си зад лъскави постове.

Люта война се разрази между Мегз и Моника Валериева в Instagram

Тя съветва обикновените момичета да не следват този модел и да не бъдат нечия държанка във връзка, която се основава само на финансова изгода, а да учат и работят здраво, за да постигнат целите си.

Каканашева обърна внимание и на паник атаките, които според са резултат именно на фалшивият начин на живот, който някои личности живеят.

Тук смеем да кажем, че в думите на Мегз има много истина и за пръв път от много време насам тя се застъпва зад наистина актуален и наболял проблем, който съпътства много млади дами в съвременния начин на живот.

Но нещата не спяха дотук и не след дълго забелязахме намеса на друга популярна девойка в българския хайлайф. Става дума за Моника Валериева, която явно се припозна в думите на Каканашева. Тя веднага побърза да се защити като описа начина на живот, който води и потвърди, че той се различава от представите на Мегз.

Люта война се разрази между Мегз и Моника Валериева в Instagram

Но как стоят нещата наистина ние не можем да кажем. Вие на какво мнение сте и коя страна взимате в спора?

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay