"Вампирската" двойка Иън Сомърхолдър и Ники Рийд станаха родители!

Детето е с нестандартно, но много красиво име

"Вампирската" двойка Иън Сомърхолдър и Ники Рийд станаха родители!

Секси актьорът от "Дневниците на вампира" вече може да се похвали с най-голямото щастие - малко момиченце. Тя се казва Бодхи Солей Рийд-Сомърхолдър и е проплакала малко след 10 сутринта на 25-и юли, съобщава списание People.

Необичайното име има красиво значение. Бодхи идва от санскрит и означава "просветление”, докато Солей е френската дума за "слънце”. Любопитен факт е, че един от синовете на Меган Фокс също се казва Бодхи.

Момиченцето е първото дете за актьора от "Дневниците на вампира” и актрисата от "Здрач”. Двамата са заедно от 2014 г., а през април 2015 г. се ожениха на красива церемония в Малибу. Радостната вест, че чакат бебе, Иън и Ники обявиха през май, когато публикуваха очарователни кадри в профилите си в Instagram. "За своите 38 години на тази земя не съм изживявал нищо толкова емоционално и силно, както това. "Не мога да се сетя за нищо по-вълнуващо от следващата глава в живота ни и искаме да го научите лично от нас,” написа тогава Сомърхолдър под снимката, на която целува коремчето на Рийд.

Ние им пожелаваме много щастие и успехи като родители!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

4 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay