Дневен хороскоп за събота, 26 май 2018 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за събота, 26 май 2018 г.

Можетe да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във  Facebook!

Овен

Едно приятелство от минали години е с шансовете да получи ново развитие и да се превърне в успешен интимен контакт. Заложете на силната си интуиция и способността си да разпознавате хората.

Телец

В прекрасно настроение сте, но чувствате страх да направите онези промени, които си мислите, че ще ви осигурят по-добър живот. Точно това често ще бъде причината за вътрешното ви недоволство.

Близнаци

Предстои ви ден, изпълнен с работа и задачи. Дори това да звучи скучно и сиво, едва ли ще останете разочаровани. Истината е, че с каквото и да се захванете днес, вършите го успешно и с лекота. 

Рак

Очаква ви доста силен ден. Намирате се във върхова форма и можете да постигнете доста добри резултати. Общувате свободно с хората около себе си и това ви носи плюсове.

Лъв

Сега можете да завършите стари и недовършени дела. Подгответе се за големи ходове и рокади, които ви чакат след съвсем кратко време. Още през идната седмица ще усетите силата им.

Дева

В хармония сте с всички около себе си. Говорите открито, без задръжки и си печелите привърженици. Мнозина ще осъществят значима и дълго чакана сделка. Моментът е добър за полагане на подпис.

Везни

Не сте основни действащи фигури днес. Малцина ви търсят днес и това ви дава възможност да обърнете повече внимание на ангажиментите си. Да завършите започнати, но изоставени в миналото дела.

Скорпион

Радвате се на популярност, търсени сте и често попадате в компанията на правилни хора, които могат да ви дарят с подкрепата си. Няма нищо лошо да си служите с очарованието, което ви е заложено по рождение. 

Стрелец

Ще имате възможност да стабилизирате доходите си, да си стъпите на краката.  Този ден идва с предложение за нова работа. Помислете си дали да приемете.

Козирог

Осъзнали заблудите в живота си, днес вие сте готови да започнете начисто с планове, идеи и цели. Денят е благоприятен за вас, въпреки че сте емоционално приповдигнати и вземате прибързани решения.

Водолей

Изпипвайте всичко, до което се докоснете днес. Предстои ви натоварен, но успешен ден. Каквото и да започнете днес, вложете мисъл и логика в действията си. Не позволявайте на хаоса да развали условията за успех.

Риби 

Имате възможност да повишите квалификацията си или ако сте достатъчно квалифицирани – да заемете нова длъжност. Днес не другите, а вие оценявате своите лични качества и умения. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay