Кой печели феноменални награди от Феноменалните 2?
Кой печели феноменални награди от Феноменалните 2?
19.06.2018|10:30 Прочитания: 1641

Филмът Феноменалните 2 вече нахлува в кината на 15 юни 2018 г. и можете да го гледате на 2D, 3D и 4DX. А сега е време да разберем кои са победителите, които печелят феноменалните ни награди!

Можехте да се включите в играта до 23:59 ч. на 18.06.2018 г. За целта трябваше само да измислете и напишете какво казва главната героиня Хелън на мъжа си Боб на този кадър:

Кой печели феноменални награди от Феноменалните 2?

Ето ги победителите и техните награди:

- 5 комплекта детска тениска и подскачаща топка печелят:

Петко Тодоров
Милена Стойкова
Николай Атанасов
Снежана Борисова
Невена Врабчева

- 5 комплекта тефтер и несесер с принадлежности
Кремена Крумова
Яница Георгиева
Василена Костадинова
Адриана Иванова
Галина Димитрова

- 5 броя плажна кърпа
Нели Иванова
Надежда Попова
Ками Пеева
Стоян Казанджиев
Татяна Калинова


Благодарим на всички за учасието!

***
А сега разберете повече за Феноменалните 2:


Любимото на малки и големи феноменално семейство се завръща във Феноменалните 2. Този път спасяването на света и светлината на прожекторите падат върху Хелън, която отново действа като Еластина. Докато Боб трябва да остане у дома и да се заеме с Виолета, която навлиза в пубертета с висока скорост, с Даш, за когото математиката е толкова ясна, колкото и Космоса, накратко ще трябва да се справя с всекидневните героизми на "нормалния" живот. Тази трудна за всички промяна става още по-тежка поради факта, че семейството все още не е наясно с пробуждащите се суперсили на бебето Джак-Джак. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и Мразон трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, ако и всички да са феноменални.

Режисьор е Брад Бърд (Железният гигант, Феноменалните), а продуценти са Джон Уолкър (Феноменалните) и Никол Гриндъл (Играта на играчките 3). На 15 юни 2018 Феноменалните 2 отново спасяват света ни само в кината на 2D, 3D и 4DX.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...