Очаквай неочакваното
30.03.2018|16:00 Прочитания: 3038

Често ума ни дава лъжливи сигнали. Очакваме нещо да е такова, каквото сме свикнали да го виждаме или поне каквото отговаря на нашите представи. Разбира се, това не винаги е така. Интерпретацията на предмети от ежедневието на Ванеса МакКеон доказва  точно това твърдение.Очаквай неочакванотоpinterest.com

Тя използва балоните, за да замени доматите, които очакваме да видим на зелената дръжка, заменя и вътрешността на авокадото с бонбони. Поставя необичайни неща като част от обичайни, познати плодове и зеленчуци в случая.

Очаквай неочакванотоpinterest.com

Цветовите асоциации, които мозъкът ни неволно прави, помагат много за така успешните измами.

Очаквай неочакванотоpinterest.com

Сладката дъвка, във вид на дълга лента е превърната в чиния спагети, може би мечтания обяд за всяко малко детенце. В този случай Ванеса използва заблудата с формата и дължината на предмета.

Очаквай неочакванотоpinterest.com

Подобни креативни изяви ни карат да се замислим, за това как влияят цветовете, формите и определени части от предметите, които добре познаваме, но поставени в различно съчетание. Изкуството и творчеството в този вариант ни изненадва и кара да се усмихнем.

Очаквай неочакванотоpinterest.com

0 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...