"По действителен случай" - психологически трилър, който те поглъща
/www.facebook.com/events
"По действителен случай" - психологически трилър, който те поглъща
12.10.2017|17:00 Прочитания: 291

Вчера беше откриването на третото издание на кино-литературния фестивал Cinelibri. Представен беше новият филм на Роман Полански – "По действителен случай". Това беше световна премиера, защото след фестивала в Кан това лято, филмът не е излъчван другаде!

Голяма чест за българските зрители беше да гледа този психологически трилър и да оценят за пореден път достойнствата на полско-френския режисьор.

Прожекцията завладява още в началото и не те пуска до края. Чувстваш, че си в самия филм, дори и без 3D очила. Историята ни разказва за писателката Делфин, която има небивал успех след последната си книга. Както казват хората – много хубаво не е на хубаво.  След успеха си, тя така и не може да започне новата си книга и белотата на празния лист я погълва.

В този момент в живота й се появява загадъчната, дръзка и манипулативна Тя, която преобръща живота й. Но дали е водена от добри намерения или по-скоро има желание да превземе всичко в живота на писателката и включително и самата нея?

Във филма ще видите безскрупулност, лицемерие, лъжи, манипулация и блестяща актьорска игра на Еманюел Сене, Ева Грийн и Венсан Перес.

Гледайки този филм, имаш чувството, че е толкова реално и че може да ти се случи и на теб. Дори започваш да се съмняваш дали и ти не познаваш по една такава Тя в твоя живот!

Ако искате един по-различен филм с напрегнат и завладяващ сюжет, "По действителен случай" е правилният избор!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...