3-те най-важни детайла в интериорния дизайн
Laura Metzler and Homepolish
3-те най-важни детайла в интериорния дизайн
11.02.2018|14:30 Прочитания: 2112

Начинът, по който Шанън Смит превръща един гол апартамент в уютен дом, може да ви накара да я объркате за магьосник или най-малкото за вълшбник в интериорния дизайн. Homepolish интериорен дизайнер може да направи чудеса на място, без значение колко стегнат е бюджета или колко малко е пространството.

Тайната за създаването на зашеметяващ дом, казва тя, е да се съсредоточиш върху три неща, когато декорираш. "Аз твърдо вярвам, че не се нуждаете от много неща, за да направите пространството във вашия дом завършено. Ако разгледате тези три неща - текстура, цвета и мащаба - можете да направите всяко място уютно."

Продължете да четете, за да получите ценни съвети от интериорен дизайнер.

 1. Текстура: Колкото повече, толкова по-добре

  3-те най-важни детайла в интериорния дизайнLaura Metzler and Homepolish

  Добавете текстура с килимчета, пердета, възглавнички, или естествени влакна", съветва Шанън.

 2. Цвят: 3 слоя

  3-те най-важни детайла в интериорния дизайнLaura Metzler and Homepolish

  Трябва боята да бъде нанесена поне в 3 слоя, за да добави дълбочина в пространството, дори цветът да е неутрален. "Винаги се опитвам да избирам 3 цвята- светъл, тъмен и нещо между тях.", казва тя.

 3. Мащаб: Всичко трябва да бъде голямо

  3-те най-важни детайла в интериорния дизайнLaura Metzler and Homepolish

  "Големи произведения на изкуството, огледала, опиращи се в пода и килими с голяма площ подчертават височината на тавана или ширината на помещението", обяснява Шанън. "Ако се притеснявате, че живеете в малко пространство, съсредоточете вниманието си върху този съвет, тъй като обикновено това ще ви накара да почувствате дома си по-голям."

  Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...