Ако вагината ни можеше да говори...
18.05.2017|11:30 Прочитания: 81

Ако вагината ти можеше да говори, щеше да проведе доста сериозен разговор с теб... и не знаем дали всичко би ти харесало. И понеже не може, ние ще ти кажем какво трябва да знаеш.

"Мразя перилния препарат, който използваш"

Ако имате раздразнение там долу, то това може да се дължи на перилния препарат, с който перете дрехите си. Всичко, съдържащо парфюми и бои може да доведе до алергия или раздразнение на така нежната вагина. 

"Моля те, пишкай след секс"

Сексът може да причини анални бактерии. Пишкането след секс спомага за изчистването от бактерии.

"Намали приема на въглехидрати"

Кой ли не обича да приема въглехидрати? Точно така.. вагината! Високото съдържание на захар във въглехидратите причинява скок в нивата на глюкозата. Това причинява появата на гъбички, наречени Candida albicans, които причиняват много инфекции.

"Вероятно трябва да отидеш на преглед при лекар"

Понякога вагината дава знаци, които не са за подценяване като кървене, сърбеж, дразнене или болка, се консултирайте с лекар!

"Нещо не е наред!"

Независимо дали става за някаква странна миризма или до дискомфорт, вагината може да ти подскаже, че нещо не е съвсем наред. 

"Имаме оргазъм!"

Надяваме се, че често водите този разговор с вагината си. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...