Всичко, което трябва да знаете за вендузите против целулит
12.09.2017|16:00 Прочитания: 133

Антицелултините вендузи са вдъхновени от вендузите, които са били използвани преди много години в традиционната китайска медицина. Вендузите позволяват кръвообращението да се подобри и може да се използва в няколко области на тялото, като на бедрата, корема и ханша.

Как се използва?

Преди да сложите вендузите, трябва да се намажете с растително масло върху зоната, която искате да третирате. След това трябва да вземете вендузата и да я захванете добре от двете страни с пръсти, за да изчистите въздуха и да направите различни движения с пръсти според това къде искате да я сложите.

Ако искате да работите в областта на корема, трябва да направите кръгови движения. Ако е за краката, движенията трябва да са отгоре надолу. Трябва да използвате вендузите всеки ден между 5 и 15 минути.

Ефикасни ли са?

Ако се слагат правилно и се изпозлват редовно, резултатът започва да личи след третата седмица.

Какви могат да бъдат вторичните ефекти?

Ако сте бременни или страдате от болест на кожата като екзема например, се консултирайте с лекар преди да ги употребите.

Ако забележите хематоми по време на употребата им, то значи ги използвате по грешен начин.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...