Как да с е справим с болезнената менструация?
pixabay.com
Как да с е справим с болезнената менструация?
25.01.2018|09:00 Прочитания: 4416

Колкото и да не ни се иска понякога, за всяка една от нас настъпва онзи период от месеца, в който идва месечният ни цикъл. И за повечето от нас поне първите два или три дни са изключително болезнени, заради свиването на матката.

Но натрапчивата болка би могла да бъде преодоляна. И докато на пазара се предлагат безброй обезболяващи хапчета, които със сигурност помагат, но и същевременно вредят, съществуват съвсем натурални начини, с които да се отървете от болката.

Влогърката Antoinette Pepe съветва да избягваме мазните храни и млечните продукти, заради производството им на естроген, който е и виновникът за болката.Кофеинът също е изключен по време на цикъл, защото дехидратира тялото.

Как да с е справим с болезнената менструация?pixabay.com

Пийте много чайове, които ще затоплят тялото ви. Можете да си направите такъв от магданоз или пък от вода, лимон, джинджифил и мед. приемайте храни, богати на фибри, които ще забързат метаболизма и ще намалят чувството на тежест в корема.

Какво още съветва Антоанет, можете да видите в следващото видео.

 Станете част от Jenite.bg във Facebook!
0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...