4 интересни начина, които ви помагат да пиете повече вода
pixabay.com
4 интересни начина, които ви помагат да пиете повече вода
12.08.2017|16:30 Прочитания: 150

Всички знаем, че трябва да пием повече вода, но това не винаги е толкова лесно. Ако организмът ни не изпитва естествена нужда, е трудно да го насилим, а понякога дори е възможно да забравим. Затова ще ви издадем 4 начина, по които пиенето на вода ще бъде далеч по-лесно.

Слагайте лютиви подправки на храната

Дори и да не обичате люто, слагайте по малко люто в ястието си. Това ще ви подтикне към пиенето на повече вода. Не забравяйте и за лютите чушки.

Пийте със сламка

Да, звучи странно да пиеш вода със сламка, но това е начинът да изпиете по-голямо количество.

Добавете малко вкус

Добавянето на естествен аромат във водата като лимон или джинджифил е перфектният начин да я овкусите и да пиете повече от нея. Друг начин да я овкусите е да добавите замразени цитрусови плодове като кубчета лед. 

Яжте водата

Какво ще рече това? Ами да ядете повече храни, съдържащи вода. Динята и ягодите например са съставени на 92% от вода. Тиквичките , репичките и целината също са огромен източник на вода. Други зеленчуци и плодове с високо съдържание на вода са краставици, грейпфрут, домати, ананаси, портокали, боровинки, патладжани.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...