Кажете "Чао" на тъмните кръгове под очите
15.05.2018|13:00 Прочитания: 3977

Около очите има по-малко мастни жлези, за това знаците на възрастта се виждат първо там. Тези жлези хидратират кожата, за това трябва да компенсираме с грижата за околоочния контур. Така ще предотвратим следите на времето по кожата си и същевременно ще се преборим с тъмните кръгове и подпухнали очи.

Използването на нощен и дневен крем е задължително, а маски на лицето и под очите веднъж седмично, за различни нужди на кожата, биха помогнали значително.

Маска с краставица и роза

Краставицата успокоява кожата и я прави по-гладка, но вместо да слагате резенчета върху очите си, тази блендирана маска ще освежи очите ви.

Ще са ви необходими:

1/2 краставица

20 мл. розова вода

1 памучен тампон за почистване на грим

Кажете "Чао" на тъмните кръгове под очитеPinterest

Разрежете тампончето на половина, пригответе и резервни ако искате да седите по-дълго с маската. Сложете в блендер краставицата и розовата вода, изсипете получената смес в купа. Потопете тампончетата в купата, докато се напоят добре. Ако не използвате всички, сложете ги в найлонов плик и ги замразете за по-късна употреба.

Киснете памучето 10 минути, след което поставете под очите. Уверете се, че сте ги сложили близо до окото, на долния клепач и сте изцедили памучето. Дръжте маската на лицето си 10-15 минути. Резултатът няма да закъснее при редовни процедури.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...