Какво разкрива начинът, по който седим за характера ни?
pixabay
Какво разкрива начинът, по който седим за характера ни?
23.07.2018|12:00 Прочитания: 5464

Според специалистите, които изследват езика на тялото, нашата стойка и позиция разкриват много за намеренията ни. Повечето от тези движения са подсъзнателни, за това те разкарват истинските ни намерения и емоции. Можете да разперете повече за другите хора, като знаете какво означават следните позиции на краката им:

Какво разкрива начинът, по който седим за характера ни?Pinterest

Позиция А - С този тип хора можете да общувате лесно. Причината за позицията им може да бъде леко притеснение или надежда, че ще смените темата по-бързо. Те могат да се държат леко детински, да кажат нещо, а после да съжаляват. Те имат богато въображение, добри събеседници са и умеят да очароват с присъствието си.

Позиция с кръстосани крака, един върху друг - Тези хора са мечтатели по душа. Имат идеи и знаят какво искат да постигнат. Те обикновено са "душата на компанията" и с тях никога не е скучно. Обичат да пътуват и създават приятелства лесно. Те са от хората, които биха си представили как започват нова страница от живота си първият понеделник след Нова Година.

Какво разкрива начинът, по който седим за характера ни?Pinterest

Позиция със затворени пети, раздалечени колена - Това са хора, които знаят какво е удобството. Те няма да прекарат почивните дни в мола, за да мислят за личния си стил, по-скоро биха се колебали кой парфюм или крем за ръце да си вземат. Обикновено те са по-капризни и внимателни в избора си. Някои хора биха помислили, че те живеят в хаос, но истината е, че в този хаос е вложена тяхната сложна система, за да могат по-лесно да намират всяко нещо.

Какво разкрива начинът, по който седим за характера ни?Pinterest

Позиция крак до крак - Хората, които седят по този начин не обичат да закъсняват, не обичат и да чакат. Те да умни, интелигентни и чувствени. Тези хора се чувстват неудобно да споделят емоциите си на публични места. Тези, които седят в така наречената "отворена позиция" са директни, откровени и дори леко несъобразителни.

Позиция крак до крак, наклонени на една страна - Тези хора не обичат да бързат. Това личи дори във взаимоотношенията им, ако имат сериозна връзка няма да бърчат да създават семейство, ще изчакат първо да имат сигурна работа, образование. Според тях всичко трябва да се случва по реда си. Те са амбициозни и обичат да знаят, че другите ги ценят.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...