Как да изберете идеалния коафьор за вас?
pixabay.com
Как да изберете идеалния коафьор за вас?
04.10.2017|11:30 Прочитания: 302

Избирането на фризьор е деликатна тема. Не всички са истински професионалисти и не всички могат да постигнат резултатите, които ние очакваме. Ето как да изберете правилният за вас фризьор!

Малък списък

ако сте се спрели на даден салон, но не сте сигурни дали там е вашето място,е добре да го проверите. Поне сега има толкова много информация в социалните мрежи, така че има откъде да си я набавите. Можете да погледнете коментари във Фейсбук, техни снимки в Инстаграм и да видите дали ви допадат.

Информирайте се от познати

Можете да питате приятелки и познати за определен фризьор, ако вечес те се спрели на него. Ако и те са ходили при него, ще могат да ви дадат релевантно мнение. 

Важна е и атмосферата

Освен професионалните качества на фризьора, е и важна атмосферата в салона, затова огледайте и най-малкия детайл. Важно е да сте спокойни и да се чувствате като у дома.

Добрият фризьор се съобразява със спецификите на лицето

Например, вие може да сте казали, че искате същата прическа, както досега, но той да е забелязал, че на вашето лице ви подхожда друга. Н приемайте предложението за промяна на прическата като наглост, а като компетентност

Специалистът ще ви разпитва за навиците, свързани с косата ви

За него ще е важно колко често я миете, на колко месеца се подстригвате, колко дълга я пускате.

Професионалистът ще ни накара да обичаме новата си прическа, дълго след като сме напуснали салона!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

2 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...