Как да изненадаме любимия човек?
17.05.2018|13:00 Прочитания: 3149

Обичате да организирате изненади и да правите любимия си щастлив? Или искате да му покажете колко много го обичате, но вече не можете да се сетите за изненада, която не сте правили? Споделяме ви няколко лесни за планиране изненади, които не изискват много усиля, но носят гарантирана усмивка на вашата половинка.

Как да изненадаме любимия човек?Pinterest

Пикник на спокойно място!

Какъв по-добър начин да намерите уединение от вкусна храна, направена с любов, бутилка шампанско и одеяло на поляна с красив изглед, а уханието на цветя и море да се носи във въздуха. Организирайте разходка до морето за уикенда и устройте изненадата си там. Можете да организирате пикника и в планината. Подгответе малка разходка и намерете подходящото място да седнете и да се порадвате на любовта, мястото и храната. Ако се сещате за по-добра локация сред природата не се притеснявайте да импровизирате!

Как да изненадаме любимия човек?Pinterest

Направете вкусна закуска.

Звучи просто, но е много мило да събудите любимия си с палачинки или любимите му сандвичи. Станете малко преди него и го изненадайте. Изисква малко, но носи голяма радост ако обичате да виждате половинката си щастлива. Ако се събудите заедно, подарете си малко време заедно и пригответе хапването в кухнята. Деня започнал по този начин винаги е хубав.

Как да изненадаме любимия човек?Pinterest

Предвидете пътуване за ваш повод или рожден ден

Планирайте екскурзията няколко месеца преди събитието. Уверете се, че той ще може да отсъства от работа за няколко дни и намерете билети за любима дестинация. С влак, самолет или кола, ще си осигурите прекрасно преживяване и ще създавате много нови поводи. А най-голямата награда е, че той ще знае, че мислите за него и го обичате.

Бъдете смели в изразяването на любовта си и правете това, което радва вас и вашият любим!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...