Как да си направим маникюр с палми?
01.08.2018|16:00 Прочитания: 2869

Ако харесвате палмите или ви предстои почивка и искате да разнообразите маникюра си и да го направите по-цветен и летен, то имаме идеалното предложение за вас.

Започнете като изберете подходящ основен цвят, препоръчваме ви да се спрете на неоново розово или бананово жълто, важното е цвета да ви носи настроение.

Подгответе ноктите, като оформите в подходяща форма и почистите кожичките. След, което можем да започнем с лакирането.

Нанесете основния цвят на всички пръсти, без тези, на които ще нарисувате палмата. За тях използвайте бяла основа, на която по-късно ще направим преливка от три цвята и ще декорираме. Хубаво е в преливката да включите основния цвят.

С помощта на домакинска гъба нанесете трите цвята и направете преливката на нокътя. Ако искате да е по-наситена повторете. Ще ви е необходима тънка четка, за да нарисувате палмата.

Започнете като създадете формата с помощта на тънки линии черна акрилна боя, лак или гел-лак. След това ще постигнем ефекта на листо от палма с къси, насечени движения и ще нарисуваме стъблото на палмата.

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...