Как да отговорите на обичайните въпроси на интервю за работа по необичаен начин
pixabay.com
Как да отговорите на обичайните въпроси на интервю за работа по необичаен начин
08.08.2017|18:00 Прочитания: 520

На интервютата за работа задават горе-долу едни и същи въпроси, но, повярвайте, не им харесва да чуват едни и същи отговори. Затова ние ще ви дадем идеи за оригинални и разчупени отговори, с които ще натрупате много положителни точки.

Кажете ми нещо повече за себе си?

Не залитайте в лични подробности. Интервюиращият иска да чуе по-скоро за професионалните ви качества и за това, че искате да се развивате и усъвършенствате.

Кои са вашите силни и слаби страни

Разбира се, ще кажете за силните си страни, но в никакъв случай не премълчавайте и за слабите. Слаба страна може да бъде например работохолизма, прекаленото заемане със задачи или оставането до късно в офиса.

Защо вие сте правилният кандидат?

Изтъкнете вашите качества, които според вас са подходящи за обявената позиция. Така ще успеете да убедите интервюиращия ви, че вие сте човекът, който трябва да наеме.

Какво знаете за нашата фирма?

Задължително е да се запознаете с фирмата, преди да отидете на интервю. Можете да споменете, че сте забелязали напредъка й, ако има такъв.

Защо искате да работите за нас?

Не влизайте в клишета, бъдете честни и това ще ви отвори вратите!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...