4 лични качества, които могат да създадат конфликти на работа
Sunny7
4 лични качества, които могат да създадат конфликти на работа
03.02.2017|18:00 Прочитания: 137

Всеки човек е индивидуалност и има свои особености. Има някои черти от характера, които е хубаво да не проявяваме на работното място, за да не се стига до неразбирателство и конфликти. Ако искате на работа да се чувствате почти като у дома си, притаете ето тези черти от характера ви.

Импулсивни и доминиращи

Хората, които са с доминантен характер са директни и обичат да се конфронтират. Те гледат на всичко скептично, тоест , ако те не се убедят с очите си в нещо, не вярват на другите, което не би се възприело добре от колектива.

Добросъвестните личности, които са скептични и методични

Те са също толкова скептично настроени като доминиращите и не допускат, че някой може да свърши работата добре, колкото тях. Те наистина са отлични професионалисти. Най-лошата им черта е, че, ако могат не биха поверили на никой друг да работи или биха проверявали след това, което поражда конфликти.

Влиятелните личности

Тези хора действат импулсивно и не търпят някой да им се налага.

Холерици

Те избухват за най-малкото нещо много бързо и в една работна обстановка това ни им изиграло лоша шега, защото трудно ще успеят да се сдържат.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...