Грим в арабски стил срещу грим в американски стил
28.11.2017|16:00 Прочитания: 1606

Напоследък арабската култура става все по-популярна по цял свят, а едни от най-популярните гримьорки в момента са именно от арабски произход. И може би това обяснява интересът на дамите към източния почерк в грима.

Популярната бюти влогърка Кристен Доминик демонстрира стандартния американски грим, който е широко разпространен и в Европа като го съпоставя с начина, по който се гримират жените в арабските страни.

Американският грим не е нищо ново за нас, тъй като всекидневно виждаме негови интерпретации в Instagram, както и на живо. При него налице са плътна, но не много издължена очна линия, телесни сенки за очи, както и трендът "nude lips", който бе въведен от риалити звездата Кайли Дженър.

Грим в арабски стил срещу грим в американски стилChristen Dominique/YouTube

Арабският грим комбинира различни ярки цветове, очна линия, издължаваща окото и силно подчертани, плътни вежди. Той става все по-модерен, поради влиянието на популярната гримьорка Худа Катан, известна под псевдонима Hudabeauty. И в двата варианта, ключов елемент са изкуствените мигли, като в арабския те са малко-по дълги и обемни.

Грим в арабски стил срещу грим в американски стилChristen Dominique/YouTube

Повече подробности можете да видите във видеото по-долу.

1 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...