Какво казва формата на устните ви за вас?
pixabay
Какво казва формата на устните ви за вас?
20.04.2017|17:00 Прочитания: 97

Учените смятат, че трябва да се обърне внимание на устните, ако се правят опити за анализиране на определен човек. Ние изразяваме нашите мисли устно и по този начин можем да разкрием нещо за характера и психологическите ни особености.

Нека погледнем по-отблизо формата на устните на хората и да проверим колко точно тя отразява личностните черти на индивида.

Големи, плътни устни

Хората с такива устни са създадени, за да се грижат за някого. Ако устните ви са такива, вероятно прекарвате много време в хранене на бездомни животни и прибиране на животни вкъщи. Имате вроден и силен майчински инстинкт. Във стресови ситуации първо мислите за другите.

Горната устна е по-голяма от долната

Хората, които имат такива устните са "драма куийн". Те са емоционални, харизматични и обичат да привличат вниманието към себе си. Те просто обичат да са център на вниманието.

Долната устна е по-голяма от горната

Бъдете честни: просто не сте родени, за да работите в офис. Вие не можете да стоите на едно място, когато има толкова интересни неща. Хората с такива устни знаят как да се забавляват. Те обичат да срещат нови хора, да откриват нови места и т.н.

Обикновени устни

Тези хора са балансирани и имат здрав разум. Те са способни да слушат хората. Приемат критиките и чуждото мнение леко. Те обичат да се смеят и да се шегуват. 

Тънки устни

Хората с тънки устни често са самотници. Също така са самоуверени и могат да се справят с всеки проблем. Тези хора нямат нужда от компания. Можете бързо да намерите общ език с тях.

Остър ъгъл на горната устна

Този тип хора са творци до върховете на пръстите си. Често са талантливи художници или музиканти. Винаги знаят какво се случва и поддържат връзка с всички. Те са общителни и винаги постигат добри резултати.

Заоблена горна устна

Ако имате такива устни, вие сте състрадателни, чувствителни и мили. Лесно се разтройвате и винаги искате да помогнете на другите. Тези хора правят света по-хубаво място.

Малки, обемни устни

Жените с такива устни са кокетни и палави. Техният основен приоритет в живота е те да се чувстват комфортно. На пръв поглед изглеждат егоистични, но това не е така. Те никога не поставят своите интереси пред тези на другите.

Изключително тънка горна устна

Хората с такива устни притежават несравними лидерски качества. Те са способни да убеждават околните. Техният успех е гарантиран, без значение какво става. Въпреки това трудно изграждат романтични връзки.


Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...