Как да изберем най-подходящия тон на фон дьо тен за нас?
03.08.2018|14:00 Прочитания: 3321

Да намерим подходящия фон дьо тен за нашата кожа не винаги е лесна задача, предвид факта, че вече има богата гама нюанси на много марки, които са лесно достъпни. Дали да помислим и за още нещо, когато правим избора си на фон дьо тен и как да намерим най-подходящия цвят за нашата кожа? Да, има голямо значение как седи фон дьо тена, когато го нанесем и е още мокър и след като изсъхне напълно.

Как да изберем най-подходящия тон на фон дьо тен за нас?Pinterest

За да избегнете драстични разлики, които най-много личат през деня има няколко трика, с които можете да намерите най-точно своя цвят на кожата.

Как да изберем най-подходящия тон на фон дьо тен за нас?Pinterest

Ако направим сравнение между нанесените фон дьо тени веднага след като сме  ги поставили на кожата и след като изчакаме да изсъхнат и да оксидират напълно, без значение на коя марка е съответния продукт, ще откриете различни нюанси. Не се доверявайте напълно само на цвета на мострата или на шишенцето. Поискайте помощт от консултат в магазина, ако не сте съвсем сигурни как да намерите своя цвят. 

Как да изберем най-подходящия тон на фон дьо тен за нас?Pinterest

Повечето хора споделят, че никога не са се замисляли да изчакат фон дьо тена да изсъхне и попие напълно, преди да вземат окончателно решение дали да си купят съответния цвят.

Повечето фон дьо тени с по-течна консистенция имат нужда да ги изчакате да изсъхнат, за да видите истинският им нюанс. Друг съвет? Опитайте се да сравните тена на бузата и на врата си, те трябва да са еднакви. За да постигнете еднакъв тен, намажете фон дьо тен и на врата. Обикновено пробата с цвета на горната част на ръката или дланта не са съвсем точни и вероятно биха ви подвели в избора на цвят. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...