Как да поставяме правилно руж?
05.04.2018|16:00 Прочитания: 4654

Поставянето на финалните щрихи в грима често води до много въпросителни. Какъв цвят да избера или къде точно да сложа ружа? Ако искате да получите съветите на Худа Катан - световно известна блогърка и гримьор, останете с нас.

Как да поставяме правилно руж?Youtube

Първата крачка към точното нанасяне на ружът е да изберете 2 нюанса. Добра идея е да съчетае прасковено с коралов цвят, а комбинацията ще подчертае скулите ви. Започнете като нанесете комбинация от двата цвята или като нанесете единия направо върху кожата.

Как да поставяме правилно руж?Youtube

Усмихнете се леко при първото нанасяне, за да видите къде точно изпъква скулата, след което можете да отпуснете лице, за да видите как се движи. Нанасяйте в посока от скулата към ушите с какво четка ви е удобна да използвате.

За следващата стъпка можете да използвате по-тъмен руж, ако искате да подчертаете повече контура на лицето си. Поставете го само на най-изпъкналата част на бузата. По-естествен вид можете да постигнете, като нанесете малко количество руж на челото, под брадичката - на долния контур на лицето, ако желаете и на носа.

Как да поставяме правилно руж?Youtube

Изберете цвят на ружа като го съчетаете с цвета на червилото, което сте избрали. Ако нямате същия тон, изберете възможно най-близък до него. Това е от изключителна важност за постигане на добър ефект.

2 1
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...