Магически приложения за безупречно селфи
25.11.2017|16:30 Прочитания: 413

Няма защо да се лъжем - перфектното селфи е неизменна част от всекидневието на повечето жени. Профилите в социалните мрежи са пренаситени от такива снимки, но ние продължаваме да правим нови и да търсим съвършенството. Но колкото и добра да е камерата на смартфона ни, всяка снимка има нужда леко да се пипне, за да се коригира светлината и цялостната композиция.

И както всички добре знаем, това, което виждаме в Instargam е далеч от реалността. Но как се постига?

Представяме ви 3 мобилни апликации, които ще превърнат редакцията на селфитата ви в детска игра. 

AirBrush: Easy Photo Editor (безплатно приложение)

Магически приложения за безупречно селфиplay.google.com

Рейтингът му е 4.8* с 10 милиона изтегляния.

Премахва акнето, избелва зъбите, прави тен и изменя чертите ви, така че да изглеждат по-малки или по-големи. Приложението разполага с грим филтри, които запълват веждите ви, добавят червило или опушен грим.

Snow (безплатно приложение)

Магически приложения за безупречно селфиplay.google.com

Рейтингът му е 4.2* с 50 милиона изтегляния.

С навлизането на сторитата в Snapchat и Instagram тази апликация става все по-популярна. Използва се масово в Корея, но след като я пробваш веднъж, няма да свалиш ръце от нея. Приложението разполага с хиляди щури филтри, плюс това е като Photoshop в реално време.

Facetune (платено приложение)

Магически приложения за безупречно селфиplay.google.com

Рейтингът му е 4.4* с един милион изтегляния.

Подобно на Airbrush, възможностите за достигане на съвършенство на лицето са безкрайни. Това е супер лесен за използване app и буквално ще ви отнеме две минути, за да постигнете това, което с Фотошоп ще ви отнеме часове.

И накрая ще добавим, че ние винаги сме били почитатели на естествената визия и не твърдим, че трябва да изменяте визията си до наузнаваемост, така че да се харесате на хората в социалните мрежи. Тези апликации служат за забавление и не би трябвало да са критерий за красота.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...