Най-големите тайни за къдриците
14.06.2018|14:00 Прочитания: 2271

Случвало ли ви се е когато харесате определена прическа да не знаете с каква маша са направени къдриците? Вече има толкова много разновидности, че трудно си представяме какви са разликите в къдриците, които тези уреди правят. Или когато си купувате маша да не сте сигурни коя да изберете? Ето малък наръчник, който показва нагледно видовете къдрици, които можете да направете с всеки уред, в зависимост от формата и широчината му.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

Още нещо, което има значение за формата на къдриците е посоката и начинът, по който държите уреда. Ако държите машата вертикално ще получите по-стегнати къдрици, а ако я държите хоризонтално ще запазите повече от дължината и ще получите по-обемна къдрица.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

Друго нещо, което е от значение за формата на къдриците е дали искаме да изглеждат по-небрежно или по елегантно. Ако търсим небрежен ефект можем да ги разрешим и спрямо това колко пъти ги разрешим получаваме различни резултати.

Най-големите тайни за къдрицитеPinterest

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...