Новият тренд - цветни мигли и вежди
03.06.2018|12:30 Прочитания: 3802

Това лято, освен да избирате цвета на сенките си, ще трябва да избирате цвета на миглите и веждите си. Редица известни  марки пуснаха изобилие от нюанси в спиралите и продуктите за вежди, така че изборът ни няма да е чак толкова труден. Ние смятаме тази тенденция за интересна и лятна, и ви предлагаме да разгледате няколко примера на актуалния грим, както и идеи за направата му.

Преливащи цветове

Лесен начин да вмъкнете малко цвят дори в ежедневен грим. Това е може би най-дискретния начин да го направите. Резултатът може да се получи и със сенки, като започнете от най-светлия избран цвят.

Новият тренд - цветни мигли и веждиPinterest

Контраст

Синята спирала не е нещо ново за голяма част от дамите, но в контраст с пастелно оранжево резултатът е различен. На същият принцип можете да използвате и тъмно зелена, с контрастиращи пастелно жълти сенки например.

Новият тренд - цветни мигли и веждиPinterest

Скреж

Бялата спирала носи усещането за леки замръзнали снежинки по миглите. Много е нежна и подходяща както за дами с по-светла кожа, така и за такива с повече тен.

Новият тренд - цветни мигли и веждиPinterest

Неон

Можете да заложите и на монохромен цвят и да изберете само един тон или два нюанса за грима си както е използвано розовото. Добавете и розов руж за по-драматична визия.

Новият тренд - цветни мигли и веждиPinterest

0 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...