Трикове за по-обемни устни
02.06.2018|14:30 Прочитания: 4455

Слагането на червило звучи като бърза и лесна задача, но ако искаме да направим устните си обемни, да използваме молив или да направим преливка, задачата става малко по-сложна. Ако знаем как да използваме продуктите за устни резултатите ще са още по-впечатляващи, а за това си има няколко трика, които ще споделим с вас.

Трикове за по-обемни устниPinterest

Намажете устните и зоната около тях с фон дьо тен, след това подчертайте контура на устата с малко по тъмен цвят - какъвто използвате за скулите си. Направете същото и в зоната между устата и носа. Така устните ще изглеждат по-обемни и плътни.

Трикове за по-обемни устниPinterest

Започнете нанасянето но червилото, като преди това оградите устните с молив. Изберете близък цвят на молива до този на червилото или тотално различен, в зависимост от желания ефект. Започнете нанасянето с малък знак "Х" в центъра на горната устна. Така ще ви бъде по-лесно, особено с тъмните червила.

1 0
Харесва ли ви
тази статия?
Последно от Jenite
Момък се влюбил безнадеждно в девойка. Отишъл при нея и й казал, а момичето попитало: - Имаш ли два Мерцедеса? - Не.- Имаш ли един милион долара? - Не. - Имаш ли двуетажна...
РАЗБЕРЕТЕ КАКВО СЛЕДВА...